290 chat- en infosessies op online opencampusdag Thomas More

290 chat- en infosessies op online opencampusdag Thomas More

Zaterdag 24 april van 10 tot 13 uur

Op zaterdag 24 april van 10 tot 13 uur gooit de Thomas More-hogeschool voor de derde keer dit jaar online alle lijnen open. Er zitten honderden medewerkers en studenten klaar om tekst en uitleg te geven in liefst 290 chat- en infosessies . Zo kunnen studiekiezers zich in alle veiligheid informeren over de opleidingen die hen interesseren of gerichte vragen stellen over de opleiding waarvan ze al min of meer zeker zijn dat ze die willen gaan doen. Meteen online inschrijven kan ook. Wie de campus in het echt wil zien, kan zich registreren voor een van de ​ opleidingstoers: kleinschalige rondleidingen langs alle interessante plekken op de campus, met deskundige uitleg van een docent.

Naast alle informatie over elke opleiding zijn er ook sessies voorzien met hulp bij het maken van een juiste studiekeuze, met hulp bij het inschrijven en sessies over de studentenvoorzieningen. Het grote aantal chat- en infosessies is eenvoudig te verklaren. Thomas More heeft niet alleen 42 professionele bachelor- en 18 graduaatsopleidingen in huis op haar campussen in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar, maar ook tal van afstudeerrichtingen, keuzetrajecten, banaba's, postgraduaten en flexibele trajecten voor professionals die een carrièreswitch overwegen ...

Wie de opencampusdag wil bezoeken kan gewoon naar www.thomasmore.be surfen. Registreren kan via thomasmore.be/agenda/opencampusdag-za-24-april-2021, maar is niet verplicht.

Wie een opleidingstoer wil boeken, vindt het aanbod op www.thomasmore.be/kom-eens-kijken.

 Meer informatie

Veerle Heyvaert
Veerle Heyvaert Algemeen woordvoerder

 

 

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.