Aanstelling drie nieuwe directieleden bevestigt ambities Thomas More

Aanstelling drie nieuwe directieleden bevestigt ambities Thomas More

Het bestuursorgaan van Thomas More heeft de aanstelling van drie nieuwe directieleden goedgekeurd. De vernieuwing van het directiecomité is een belangrijke stap in de vorming van de nieuwe beleidsstructuur die Thomas More in staat zal stellen de ambities voor 2030 waar te maken. Thomas More doorbreekt in de nieuwe beleidsstructuur de klassieke opdeling onderwijs-onderzoek en trekt de synergie tussen de verschillende beleidsdomeinen door tot op het hoogste beleidsniveau van de organisatie.

Story image

Evelyne Eykelberg wordt directeur People & Community. Evelyne is momenteel manager HR Transformation bij Deloitte en heeft ruime ervaring in het managen en begeleiden van human resources strategie, talentontwikkeling en HR-processen.

Story image

Sofie Mols wordt directeur Innovatie & Internationalisering. Sofie verdient sinds 2009 haar sporen bij Thomas More als docent, internationaal coördinator en international programme manager op Campus Geel. Voordien werkte zij als zelfstandig ingenieur-architect.

Story image

Kate Van Dessel wordt directeur Opleidingen. Zij komt aan het hoofd van de pijler die alle opleidingsunits van de hogeschool verenigt. Kate werkt sinds 2016 bij Thomas More als opleidingsmanager Bedrijfsmanagement op Campus Geel. Voordien maakte zij carrière bij DHL Customer Solutions and Innovation.

Algemeen directeur Stijn Coenen: 'Een hogeschool is vandaag meer dan een plek waar je expertise komt tanken of les komt geven. Wij hebben een cruciale rol te spelen in de maatschappij en willen impact creëren. Dat kan alleen door echte wisselwerking mogelijk te maken tussen de verschillende spelers in de hogeschool: studenten, onderzoekers, docenten en medewerkers evolueren naar een lerende community, aangedreven door talent en innovatie, met een internationale blik. De nieuwe samenstelling van het directiecomité is een belangrijke stap om deze ambitie waar te maken.'

De nieuwe directieleden zullen vanaf augustus samen met algemeen directeur Stijn Coenen en directeurs Mia De Wilde en Goedele De Troyer een collegiaal directiecomité vormen. 


Meer informatie

Veerle Heyvaert
Algemeen woordvoerder

+ 32 473 81 38 96

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.