Campus Geel ontvangt Vincent Van Peteghem

Campus Geel ontvangt Vincent Van Peteghem

Thomas More Geel - 19 oktober - Minister van Financiën geeft lezing over impact fiscale hervorming op sparen en beleggen

De federale regering bereidt een brede fiscale hervorming voor. Met deze hervorming wil de regering het belastingstelsel moderniseren, vereenvoudigen, rechtvaardiger en neutraler maken. Maar wat is de impact voor beleggers en spaarders? Niemand minder dan minister van Financiën Vincent Van Peteghem geeft op woensdag 19 ​ oktober tekst en uitleg op de Geelse campus van Thomas More. Deze lezing is de eerste van een reeks, georganiseerd door 'Beleggen voor iedereen'. Pascal Paepen, financieel expert en docent aan de Thomas More-hogeschool, leidt na de lezing nog een debat met de minister.


Programma

  • Lezing Hervorming van fiscaliteit van spaarders en beleggers
    ​door minister van Financiën, Vincent Van Peteghem.
  • Woensdag, 19 oktober, 19.00 uur
  • Auditorium 1 van Campus Geel, Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Meer informatie

  • Pascal Paepen - 0491 89 67 68
  • Caroline Van Looy, unitmanager -  0475 44 56 28
Campus Geel
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.