Campus Geel ontvangt Vincent Van Peteghem

Campus Geel ontvangt Vincent Van Peteghem

Thomas More Geel - 19 oktober - Minister van Financiën geeft lezing over impact fiscale hervorming op sparen en beleggen

De federale regering bereidt een brede fiscale hervorming voor. Met deze hervorming wil de regering het belastingstelsel moderniseren, vereenvoudigen, rechtvaardiger en neutraler maken. Maar wat is de impact voor beleggers en spaarders? Niemand minder dan minister van Financiën Vincent Van Peteghem geeft op woensdag 19 ​ oktober tekst en uitleg op de Geelse campus van Thomas More. Deze lezing is de eerste van een reeks, georganiseerd door 'Beleggen voor iedereen'. Pascal Paepen, financieel expert en docent aan de Thomas More-hogeschool, leidt na de lezing nog een debat met de minister.


Programma

  • Lezing Hervorming van fiscaliteit van spaarders en beleggers
    ​door minister van Financiën, Vincent Van Peteghem.
  • Woensdag, 19 oktober, 19.00 uur
  • Auditorium 1 van Campus Geel, Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Meer informatie

  • Pascal Paepen - 0491 89 67 68
  • Caroline Van Looy, unitmanager -  0475 44 56 28
Campus Geel
Over Thomas More News

Met 42 professionele bacheloropleidingen, 18 graduaatsopleidingen en ruim 20.000 studenten in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent van de provincie Antwerpen. Thomas More is een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten. Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Thomas More News
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen