Campus Geel opent met tweede editie van Hellow Yellow

Campus Geel opent met tweede editie van Hellow Yellow

Spetterend openingsfestival op donderdag 6 oktober

Hellow Yellow 2.0 is een feit. De Thomas More-hogeschool op Campus Geel luidt het nieuwe academiejaar ​ in met een spetterend openingsfestival. Het is de laatste van een hele reeks onthaalactiviteiten. Tijdens deze tweede editie wordt het grasplein voor de campus gebombardeerd tot een echte festivalzone. De inzet? Nieuwe studenten de kans geven elkaar en de rest van de gemeenschap beter te leren kennen en nog even ontspannen voor het serieuze (school-)werk begint.

Leer je medestudenten kennen via escapegame

Thomas More zet bij de start van het academiejaar in op kennismaking. Je medestudenten in een informele sfeer leren kennen is belangrijk om als nieuwe student je netwerk in een nieuwe omgeving te kunnen vormen. Alle nieuwe studenten worden in de namiddag uitgedaagd om het spel ‘Break the six digits’ ​ binnen het uur te spelen.

Hellow Yellow 2.0

Ben je student of docent van Thomas More of KU Leuven? Dan kan je vanaf 14.00 uur ​ terecht op de festivalweide van Hellow Yellow, het grasplein aan de voorzijde van Campus Geel. Op het menu staat onder meer een (gratis) maaltijd, een streepje muziek, en uitdagende randanimatie. Zo kunnen studenten het tegen elkaar opnemen in een hindernissenbaan en een labyrint teamrun.

's Avonds is het feesten geblazen. Een greep uit de line-up: Lisa Louise, Voltrack, Studio Vibe, Meaghan en headliner Omdat het kan soundsystem ft. Average RoB

Thomas More kan rekenen op de vrijwillige hulp van de vele studentenverenigingen die de campus rijk is en die van de eerstejaarsstudenten Event die op die manier voor de eerste keer kunnen proeven van hun toekomstige job: eventorganisatie.

Hellow Yellow

  • Donderdag 6 oktober 2022
  • 14.00 – 23.00 uur
  • Adres: Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel, grasplein voor de campus.

Meer informatie

Lieselotte Heymans
Lieselotte Heymans Diensthoofd Studentenvoorzieningen, Thomas More

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.