Campus Geel trakteert studenten op de eerste aardbeien uit nieuwe serre

Campus Geel trakteert studenten op de eerste aardbeien uit nieuwe serre

Ludieke actie om studenten te 'vaccineren' met een shot aardbeiengeluk

Op donderdag 29 april krijgen de studenten die die dag les hebben op Thomas More Campus Geel een kleine, in chocolade gedoopte traktatie om hen een aardbeivormig hart onder de riem te steken. Het is een ludieke actie die opgevat is als een 'vaccinatie'. De agora van de campus is dan ook tijdelijk omgeturnd tot een 'vaccinatiecentrum'. Geheel coronaproof uiteraard.

Het is een mooie kans om de spectaculaire ​ nieuwe serres op de campus eens te bekijken en wat uitleg te krijgen over de totstandkoming en de mogelijkheden ervan. Tussen 08.00 en 12.00 uur kan je er terecht. Er zijn op dat moment studenten aan het werk.

Gelieve hierover niets te posten voor donderdagmiddag 29 april. De actie moet immers een verrassing blijven.

Als je wil komen kijken, neem dan even contact op met

Unitmanager Hanne Govaers

+ 32 472 29 81 41

 

Onze studenten
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.