Campus Vorselaar kleurt internationaal

Campus Vorselaar kleurt internationaal

Do. 16 maart - 30 buitenlandse lerarenopleiders op Internationale Dagen van lerarenopleiding in de Kempen

Hoe organiseer je onderwijs in tijden van oorlog? Yuliia Naniak, vice-decaan van de universiteit in Lviv (Oekraïne) geeft er op 16 maart een lezing over op Campus Vorselaar. Het is maar één van de boeiende topics op de Internationale Dagen Van Thomas More. Dit jaar, van 14 tot 17 maart, ontvangt de lerarenopleiding meer dan dertig internationale collega´s uit tal van partnerinstellingen uit Zweden, Griekenland, Oostenrijk, Slovenië, Portugal, Finland, Denemarken, Montenegro, Kroatië, Hongarije, Engeland, Litouwen, Palestina, Oekraïne en Letland.

Op haar Internationale Dagen ontvangt Thomas More tal van docenten en medewerkers van haar internationale partnerscholen. DIt jaar is het thema ‘Multidisciplinariteit in onderwijs’.
De Internationale Dagen brengen leraren en leraren is spe samen om projecten uit te werken. Om inspiratie te putten uit internationale praktijken en onderzoek. Om samen krachtige en wereldwijze leraren op te leiden.

Op het programma tal van interessante lezingen. Hoe ziet onderwijs eruit in Palestina? Hoe organiseert de opleiding in Lviv zich in tijden van oorlog?  Hoe geeft men muziekonderwijs in Litouwen en Denemarken? Hoe integreer je storytelling in je dagelijkse praktijk? En nog veel meer.

Programma

https://www.thomasmore.be/agenda/lerarenopleiding-18th-international-days

Iedereen die in het onderwijs werkt is donderdag welkom en kan gratis aansluiten bij een of meerdere sessies naar keuze.

Meer informatie

Vanessa Dockx, +32 470 24 31 51

 


​ ​

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.