Connections wordt 'partner in education' van Thomas More

Connections wordt 'partner in education' van Thomas More

Reisorganisator werkt structureel samen met businessopleidingen in Mechelen

De Thomas More-hogeschool in Mechelen heeft een nieuwe 'partner in education'. Unitmanager Geert Strobbe en Ronny Bayens, CEO van reisorganisatie Connections, ​ ondertekenden deze week een samenwerkingsovereenkomst die voor beide partners heel wat voordelen oplevert. Zo krijgen de studenten van de bacheloropleiding Toerisme en Recreatiemanagement de kans om aan interessante en actuele projecten binnen het bedrijf te werken en voor Connections is de hogeschool niet alleen een partner in toegepast onderzoek, maar ook een kweekvijver voor nieuwe talenten.

Natuurlijk werkten Connections en Thomas More al langer samen. In de voorbije jaren liepen heel wat stagiairs stage bij de Belgische reisorganisatie, 'maar een partner in education gaat een heel stuk verder', zegt Geert Strobbe, unitmanager van de businessopleidingen in Mechelen. 'Zo krijgt de partner in kwestie ook de kans om actief mee te werken aan het programma en mee vorm te geven aan de opleiding.'

Griet Troukens, opleidingsmanager van de bachelor Toerisme en Recreatiemanagement, hoopt dat de samenwerking kan bijdragen aan een nieuw elan voor de sector die door de coronacrisis zwaar getroffen werd. 'We hebben een leerbedrijf Go More', zegt ze. 'De studenten die dat runnen, zullen voor Connections de reistendensen na corona volgen en de producten uit hun gamma onder de loep nemen. Slow travel en duurzaamheid zijn daarbij de rode draad. Voor bachelorstudenten is het altijd de max om aan aan echte, real life, projecten te werken.'

Ronny Bayens kijkt al uit naar zijn bijdragen aan de vormingsreeks More Seminars, waarin hij studenten hoopt te inspireren om te starten in de toeristische sector en meer bepaald bij Connections. 'Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe talenten met een drang om te ondernemen', zegt hij.

Meer informatie

Griet Troukens
​Opleidingsmanager Toerisme en Recreatiemanagement

+ 32 (0)495 29 11 12 

Foto links: van links naar rechts: Ronny Bayens, Griet Troukens en Geert Strobbe. (Foto's Thomas More)

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.