De Thomas More pop-up store

De Thomas More pop-up store

Graduaatsstudenten Winkelmanagement openen echte winkel

Graduaatsopleidingen zijn tweejarige, praktijkgerichte opleidingen waarin werkplekleren een belangrijke rol speelt. Studenten Winkelmanagement huldigen op vrijdag 8 januari de allereerste Thomas More-winkel in. Geen webshop, maar een echte winkel op Campus National in Antwerpen. Omdat de winkel deel uitmaakt van het campuscafé is bezoek helaas pas mogelijk als de coronamaatregelen dat zullen toelaten.

'Het begon vorig academiejaar tijdens de eerste module van Store Management als een fictief project en nu is het werkelijkheid. Als groep winkelmanagement 2 hebben we, onder toeziend oog van docente Medina Vlaeymans, de handen in elkaar geslagen en als echte Visual Merchandisers, Store Managers en Trade & Retail Marketing Managers van dit fictieve project een realiteit gemaakt op amper 6 weken', schrijven de studenten. 'Het is dan ook met heel veel trots dat wij jullie de allereerste Thomas More POP-UP Store mogen voorstellen.' 

In de POP-UP Store wordt voornamelijk Thomas More-merchandise verkocht, samen met een paar andere verrassende lokale artistieke producten. De winkel wil namelijk ook een rol spelen in het buurtwerk van de Sint-Andrieswijk.

Story image
Impressie van hoe de POP-UP eruitziet

Praktisch

Opening Thomas More POP-UP Store #Wear(e) More 

Waar – Campus National, Kronenburgstraat 68 2000 Antwerpen, café National 

Wanneer – Op vrijdag 8 januari om 11:00 uur zal de store 100% klaar zijn. Om effectief open te gaan, respecteren we de nationale COVID19 veiligheidsregels voor horeca. 

Volg zeker volgende groepen voor foto's eindresultaat, WIP, updates en leuke acties in het kader van de POP UP store 

https://www.facebook.com/GR.Winkelmanagement.ThomasMoreBe

https://www.facebook.com/campusnational

https://www.instagram.com/campus.national/?hl=en

Meer informatie

Medina Vlaeymans
Docent Graduaat Winkelbeheer
+ 32 (0)473 21 24 74

Caroline Gesthuizen
​Student
​+ 32 (0)477 61 63 38

 

 

 

Campussen Antwerpen
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.