Een DAF-truck voor Thomas More

Een DAF-truck voor Thomas More

Campus De Nayer is een opleidingsvoertuig rijker. Algemeen directeur van DAF Trucks België Michiel Kuijs overhandigde de sleutels van een gloednieuwe truck aan unitmanager Wouter Lutin.

De overhandiging vond plaats in de showroom van concessiehouder Aerts Trucks in Bornem. Het partnerschap tussen DAF en de hogeschool startte in 2019 met als doel maximale ondersteuning in het opleiden van studenten in het onderhoud en de reparatie van ​ de nieuwste generatie Euro 6-voertuigen.

'Deze truck is een echte verrijking voor het diagnosevoertuigenpark in ons Autotechnologisch Centrum', aldus Wouter Lutin, unitmanager Technologie van Campus De Nayer. ​ 'Zowel in onze bachelor Autotechnologie als onze graduaatsopleiding Voertuigtechnieken kunnen we hem inzetten om onze studenten voor te bereiden op een carrière in de uitdagende vrachtwagensector. De bijgeleverde diagnoseapparatuur en de sterke ondersteuning van DAF zorgen ervoor dat deze truck multi-inzetbaar is in onze opleidingen.'

Story image

Op de foto van links naar recht Hans Bleeser (docent Bedrijfsvoertuigen en Vrachtwagens, bachelor Autotechnologie), Karel Broeckx (docent Zware Bedrijfsvoertuigen graduaat Voertuigtechnieken) en Wouter Lutin.

Meer informatie

Wouter Lutin
Wouter Lutin Unitmanager Technologie Campus De Nayer

 

 

Campus De Nayer
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.