Energietechnologie organiseert tweede 'energy café'

Energietechnologie organiseert tweede 'energy café'

Energy Café - 22/11 Campus Geel - Studenten Energietechnologie ontmoeten bedrijven en vice versa

Na het groot succes van de eerste editie in maart dit jaar openen de opleiding Energietechnologie en het Kenniscentrum Energie ​ van Thomas More Campus Geel op dinsdag 22 november opnieuw de deuren van hun Energy Café. Het café is een ideale gelegenheid voor de studenten om kennis te maken met hun toekomstige werkgevers. De bedrijven op hun beurt ontdekken jong talent in een sector die meer dan ooit hoog op de agenda staat. Keynotesprekers Michaël Verbiest en Raf Schildermans van IFTECH en Bart Van Assche van BASF openen het netwerkevent.

'Deze keer mag je rekenen op een nóg energieker Energy Café', zegt opleidingsmanager Peter Alen. 'We zijn aan de slag gegaan met de waardevolle feedback die we vorige editie mochten ontvangen. Wat niet verandert is dat ons Energy Café een uniek netwerkevent is voor studenten, leerkrachten en bedrijven uit het werkveld. Met meer dan 200 deelnemers is het nu al een succes.'

Het topic van Michaël Verbiest en Raf Schildermans van IFTECH gaat over een stabiele energiefactuur ondanks de energiecrisis. Bart Van Assche spreekt over het verduurzamingstraject van chemiereus BASF.

Programma

Energy Café, Campus Geel, Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

• 16.00-16.30 u. Ontvangst

• 16.30-17.45 u. Welkom en keynotes

• 17.45-20.00 u. Studentikoos netwerken met een hapje en een drankje

Meer informatie

Peter Alen

+ 32 (0)478 36 59 99

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.