FITT @Home Office

FITT @Home Office

Dagelijks een uitdaging om in beweging te blijven. Zeker nu!

Personeelsleden en studenten van Thomas More werken en studeren van thuis uit, net zoals heel veel landgenoten. Contact met andere mensen moet zoveel mogelijk vermeden worden. “Blijf in je kot”, is het advies van de minister van Volksgezondheid. “Blijf in beweging”, zeggen de Sportopleidingen van Thomas More in Turnhout. Beweging en een goede conditie zorgen voor een boost van je immuniteit.

Daarom lanceren ze “[email protected] Office”, een dagelijkse uitdaging om je fysieke conditie op peil te houden met tips en tricks voor je algemene gezondheid. [email protected] Office is er voor iedereen, gewoon te volgen via deze website: https://www.fittlab.be/fitt-home-office

​Het
[email protected] Office-concept bestaat uit drie onderdelen:

  • FITT CHALLENGE | Elke dag een nieuwe uitdaging om aan je fysieke fitheid te werken. Voor ieder wat wils met challenges op drie niveaus! Wanneer je de Challenge hebt afgerond, kan je het resultaat inloggen op de webpagina.
  • FITT STEPS | Blijf bewegen! Een frisse neus halen in de heerlijke lentezon of een looptocht door de bossen… het geeft je de opkikker die je nodig hebt. De tweede stap is eenvoudig: geef je aantal stappen van de dag. Een wearable dragen kan je hierbij helpen, maar ook smartphones hebben hiervoor meestal een functie.
  • FITT TIP | Elke dag een tip om deze periode op een gezonde en leuke manier door te komen.

Meer informatie

 


Campus Turnhout
Over Thomas More News

Met 42 professionele bacheloropleidingen, 18 graduaatsopleidingen en ruim 20.000 studenten in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent van de provincie Antwerpen. Thomas More is een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten. Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Thomas More News
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen