FITTacademy opent de deuren

FITTacademy opent de deuren

Nieuw opleidingscentrum voor sportprofessionals op campus Turnhout

Vanaf dit voorjaar kan iedere sportprofessional zich nascholen bij FITTacademy, het nieuwe opleidingscentrum van de sportopleidingen van de Thomas More-hogeschool in Turnhout. Het aanbod is gericht op trainers-coaches, kinesisten en leraren lichamelijke opvoeding ​ die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, die zich verder willen specialiseren of ondersteuning zoeken voor hun eigen (toekomstige) praktijk.

Divers aanbod

De onderwerpen van de cursussen zijn gevarieerd en het aanbod zet in op de training en coaching van zowel de beginnende recreant als de competitieve (top)sporter.
​'Met het aanbod van FITTacademy spelen we in op de grote vraag naar ​ trainingsoptimalisatie, zegt Luk Bosmans, projectmanager van FITTacademy. 'We maken het plaatje compleet met cursussen en trainingen die onder andere focussen op sportvoeding, lactaattesting en anatomie.'

Up-to-date blijven en specialiseren voor iedere sportprofessional

'In onze drie bacheloropleidingen, Sport en Bewegen, Lichamelijke Opvoeding-Bewegingsrecreatie en Sport- en Cultuurmanagement geven we studenten een brede basis mee', zegt Luk Bosmans. 'Onze studenten kiezen zelf op welke manier ze zichzelf verdiepen in de vrije studieruimte. En na hun basisopleiding blijven ze zich als professional specialiseren. Zo willen ze mee zijn met de nieuwste trends. Ons aanbod richt zich dan ook op onze eigen afgestudeerden, maar ook op trainers, coaches en sportprofessionals in de meest brede zin van het woord. Als je niet zeker bent of je de juiste vooropleiding hebt, dan kan je met je vragen altijd terecht voor een online kennismakingsgesprek.'

Bewegingswetenschappers, sportdiëtisten en kinesisten als lesgever

Alle lesgevers zijn absolute vakexperten en bezitten een jarenlange praktijkervaring. De academy werkt zoveel mogelijk op maat van de cursist, op de campus of online.

Praktisch

  • Ruim startaanbod met meer dan 10 verschillende onderwerpen.
  • Verschillende startdatums, eerste cursus start op 13 maart
  • Thomas More Campus Turnhout | Campus Blairon 800 | 2300 Turnhout

Meer info

Luk Bosmans

+ 33 (0)472 85 55 05 | info@fittacademy.be | www.fittacademy.be

 

Campus Turnhout
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.