Hellow Yellow: Thomas More-studenten openen jaar met festival

Hellow Yellow: Thomas More-studenten openen jaar met festival

Donderdag 7 oktober 2021 – campus Geel – 15.30 tot 22.00 u.

Nu het weer kan, zet Thomas More in Geel het academiejaar feestelijk in met Hellow Yellow, een heus openingsfestival. Op donderdag 7 oktober wordt de campus omgetoverd tot één groot festivalterrein. 'Onze studenten hebben elkaar in het voorbije anderhalf jaar amper ontmoet op en rond onze campussen', zegt Lieselotte Heymans van de dienst Studentenvoorzieningen (Stuvo). 'Daarom zetten wij bij de start van het academiejaar volop in op community-building.'

Escapegame

De campussen van Thomas More leven weer. In tegenstelling tot vorig academiejaar is er opnieuw voltijds contactonderwijs en dit jaar zijn de onthaalactiviteiten uitgebreider en intenser, want de nood om samen te komen is groot. ​ Daarom ook worden op 7 oktober vanaf het derde lesblok de lessen geschorst. De festiviteiten beginnen met een escapegame 'break the 6 digits'. De studenten moeten in kleine groepjes binnen het uur ‘de code’ te kraken en maken kans op een mooie prijs. Eén uur stevig knallen tegen een tikkende klok. Een ideale gelegenheid om de medestudenten beter te leren kennen.

Exclusief event ​

Vanaf 15.30 uur worden de studenten samen met hun docent uitgenodigd op de festivalweide van Hellow Yellow, die overigens omgetoverd is tot een COVID-safe zone. Het event is exclusief voorbehouden voor studenten en personeel van Thomas More. Zonder afstand en mondmaskers dus.

De studenten ​ worden getrakteerd op een (gratis) maaltijd en een stevige line-up. DJ’s AllesKapot, Studiovibe en Yolotanker en ook de live bands Metejoor & Gestapo Knallmuzik passeren de revue. Het programma eindigt om 22.00 uur. Studenten die nog niet uitgefeest zijn, kunnen terecht in fuifzaal de Waai voor een echte old school fuif van een van de Geelse studentenverenigingen.

Meer informatie

Lieselotte Heymans
Lieselotte Heymans Diensthoofd Studentenvoorzieningen, Thomas More

Hellow Yellow

Campus Geel, Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel
​15.30 – 22.00 uur

 

Campus Geel
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.