Internationaal kerstevent in Mechelen

Internationaal kerstevent in Mechelen

Studenten van International Tourism & Leisure organiseren op 15 december een kerstevent voor alle (internationale) studenten van de campussen in Mechelen.

Op de planning? Een Christmas karaoke, creatieve DIY kraampjes, een "Ugly Christmas sweater"-wedstrijd en uiteraard heel wat lekker eten & drinken. Alsof dat nog niet genoeg is: alle inkomsten gaan naar het goede doel!

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.