Jobbeurs brengt 203 bedrijven en meer dan 1.000 studenten samen

Jobbeurs brengt 203 bedrijven en meer dan 1.000 studenten samen

28 februari - Campus Geel

Op woensdag 28 februari 2024 organiseren de Thomas More-hogeschool en KU Leuven hun jaarlijkse jobbeurs op Campus Geel. Maar liefst 203 bedrijven staan die dag klaar om meer dan 1.000 afstuderende studenten te ontvangen.

Klinkende namen zoals Bayer, Johnson & Johnson, BNP Paribas Fortis, Colruyt, ExxonMobile en Nike zullen in de landbouwhal van Campus Geel strijden om vers talent. Maar ook de Federale Politie, Fedasil en Brussels Airport tekenen aanwezig om jonge krachten te rekruteren. Alle takken uit de bedrijfswereld zijn gecoverd.

Voor de studenten zelf is het de manier om contacten te leggen en inspiratie te tanken. In de voormiddag kunnen ze deelnemen aan infosessies over hoe te solliciteren, hoe de arbeidsmarkt in te stappen, verder studeren, werken in Europa,… In de namiddag kunnen ze dan kennismaken met meer dan 200 bedrijven.

De jobbeurs start om 13.00 u. en eindigt om 17.00 u. De landbouwhal van Campus Geel is ​ voor de gelegenheid omgetoverd tot een echte beurshal. Ook externe bezoekers zijn welkom. Het adres: Kleinhoefstraat 4 in Geel.

Toon Claes campusmanager, Thomas More-hogeschool

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.