Jobbeurs Campus De Nayer draait weer op volle toeren

Jobbeurs Campus De Nayer draait weer op volle toeren

Di. 7 maart - 245 bedrijven matchen met meer dan duizend laatstejaars Thomas More en KU Leuven

Op dinsdag 7 maart organiseren de Thomas More-hogeschool en de KU Leuven op Campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver de jaarlijkse jobbeurs Technologie, ICT, Engineering, Business en HR. Voor het eerst sinds 2020 gaat de beurs weer fysiek op de campus door. Er nemen meer dan duizend studenten en 245 bedrijven aan deel.

In 2020 ging de beurs maar op het nippertje door. Daarna volgden twee online-edities. Nu staat de etagetent van 3.300 m2 weer recht op het terrein van Campus De Nayer en leggen 245 bedrijven er contact met de laatstejaars van Thomas More en KU Leuven, die hun arbeidsmarkt verkennen. Het blijft een win-win in een economische realiteit met een grote honger naar technische en bedrijfseconomische profielen. Ook HR-profielen zitten ​ in de lift.

'Naast de fysieke beurs zijn er nog een aantal bedrijven die enkel aan de aanvullende virtuele beurs deelnemen', zegt organisator Leo Schoeters. 'We zijn gestart met de inschrijvingen in november en op de eerste dag waren er al honderd bedrijven geregistreerd. Half december was de beurshal uitverkocht. Er staan zelfs nu nog 20 bedrijven op de wachtlijst.'

Elektromechanica

Alle 1.150 deelnemende laatstejaarsstudenten krijgen een uitgebreide bedrijvengids toegestuurd en op de beurs zelf sluiten nog vele honderden voorlaatstejaars aan die op zoek gaan naar een project voor hun werkplekleren of hun bachelor- of masterproef.

In de tabellen in de bedrijvengids zien de studenten welke bedrijven in hun opleiding geïnteresseerd zijn. De meeste belangstelling is daarbij al jaren weggelegd voor ​ opleidingen in elektromechanica en aanverwanten', zegt Leo Schoeters.

Dewi Van De Vyver, founder en voormalig CEO van Flow Pilots tekent op 7 maart voor de openingstoespraak.


Meer informatie

Leo Schoeters Dienst Marketing & Communicatie van Thomas More

Praktisch

Jobbeurs Technologie, ICT, Engineering, Business en HR - www.flandersjobfairs.be

di. 7 maart 2023 - Campus De Nayer, Jan De Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver

  • 11.30 - 13.00 uur: netwerklunch informanten
  • 12.45 uur: openingszitting met officiële opening door Dewi Van De Vyver, founder en voormalig CEO Flow Pilots
  • 13.15 tot 17.00 uur: jobbeurs in de etagetent voor laatstejaars 
  • 15.00 tot 17.00 uur: ook voorlaatstejaars bezoeken standen
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.