Jouw huis duurzaam verwarmen voor de warmste week.

Jouw huis duurzaam verwarmen voor de warmste week.

De onderzoekers van Kenniscentrum Energie (KCE) zijn experts in duurzame energie in gebouwen. Denk jij eraan om jouw oude verwarmingsinstallatie te vervangen door een duurzamer alternatief, maar weet je niet goed hoe en wat? Dan kan KCE jou helpen.

Normaal gezien onderzoekt KCE enkel in opdracht van professionals, bedrijven en overheden, maar voor De Warmste Week maken ze graag een uitzondering.

Daarom veilen ze analyses van vijf verschillende woningen. Ze bekijken grondig of je jouw oude gasketel of stookolieketel zou kunnen vervangen door een warmtepomp, hoe je dat kan aanpakken en welke dan het meest geschikt zou zijn.

Het bod voor een analyse start op 175 euro. Een koopje, want bij de commerciële bedrijven zit je al snel op 1000 euro voor zo’n studie.

(Veiling is ondertussen al gesloten)

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.