Koeken tegen kanker

Koeken tegen kanker

Schenking aan het goede doel ter ere van overleden collega

Kanker draag je niet alleen. Dat heeft collega Katrien Verheyen, jammer genoeg, aan den lijve ondervonden. In het voorjaar van 2023 werd bij haar kanker vastgesteld, begin dit jaar overleed ze aan de gevolgen van de ziekte. Vlak voor haar dood stond ze nog mee aan de wieg van een koekenverkoop voor het goede doel. Die leverde 1.500 euro op. Een deel van die opbrengst is nu door Katrien haar collega's geschonken aan het ziekenhuis van Geel.

Katrien werkte als studeercoach en docent bij de businessopleidingen in Geel. Een gedreven, optimistische en inspirerende vrouw, voor collega's en voor studenten. Zo zit ze in de harten van de Thomas More-community. Haar motto?

"Je kan geen dagen toevoegen aan je leven, maar wel leven aan je dagen."

Wie dat wou, kon de afgelopen weken voor 10 euro een koekenpakket kopen. Als bitterzoet extraatje bij een bakje troost. 318 pakketten gingen over de toonbank. De verkoop bracht 1.500 euro op en ging integraal naar initiatieven die Katrien een warm hart toedroeg: dienst Oncologie van Ziekenhuis Geel, Alegria vzw (lotgenotenorganisatie voor kankerpatiënten) en het Kom Op Tegen Kanker team van Thomas More. ​

De cheque, ter waarde van 1.000 euro, voor het ziekenhuis en Alegria is door de collega's zelf overhandigd. Met Katrien in hun gedachten en voor altijd in hun hart.


Meer info?

Contacteer gerust collega Judy.

 

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.