Leraren in spe tonen ideeën voor de toekomst

Leraren in spe tonen ideeën voor de toekomst

Lerarenopleiding Thomas More organiseert onderzoeksmarkt

De dalende kwaliteit van het onderwijs en het nijpende lerarentekort zijn niet uit het nieuws weg te branden. En toch studeren er ook dit jaar weer leraren in spe af die niet kunnen wachten om voor de klas te staan en het beste van zichzelf te geven. Vaak hebben ze bovendien goede, inspirerende ideeën over het onderwijs van vandaag en morgen. Dat blijkt uit de eindwerken die ze hebben uitgewerkt in het vak Onderzoekslab. Met deze projecten én met onderzoeksprojecten van onze eigen Thomas More-docenten kunnen vakmensen op donderdag 16 juni kennismaken tijdens de Onderzoeksmarkt Lerarenopleiding op Campus Vorselaar.

We maken er voor de eerste keer een XL-editie van: alle afstuderende leraren en de betrokken docenten van de Lerarenopleiding in Geel, Turnhout en Vorselaar (kleuter-, lager én secundair onderwijs) tonen er hun projecten. Het uitgelezen moment ​ voor mensen die al in het vak staan om onderwijskundig en onderzoeksmatig geïnspireerd te worden en kennis te maken met hun toekomstige collega's!

​Alle eindwerken en onderzoeksprojecten kwamen tot stand in samenwerking met andere onderwijsinstellingen, (onderwijs)organisaties of met de medewerking van ExCEL, het kenniscentrum voor effectief leren van Thomas More.

Programma 

  • 17u45 - 18u00 | Welkom op onze campus in Vorselaar!
  • 18u00 - 20u00 | Onderzoeksmarkt doorheen de campus
  • 19u45 - 21u00 | Receptie

 Deelnemen 


​We hopen je te kunnen verwelkomen!

Meer informatie

Elien Sneyers

+32 484 40 21 55

 

Campus Geel Campus Turnhout Campus Vorselaar
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.