Marc Herremans spreekt op  orthopediebeurs

Marc Herremans spreekt op orthopediebeurs

Vrijdag 24 maart Geel - Studenten organiseren beurs #Orthofutureproof

De tweedejaarsstudenten van de opleiding Orthopedie van Thomas More in Geel organiseren een beurs, met lezingen over de toekomst van orthopedie. Op 24 maart kan je een kijkje nemen in de wereld van orthesen, prothesen, rolstoelen en schoentechnologie. De studenten toveren de campus van Thomas More in Geel om tot een beurshal waar je kan kennismaken met de nieuwste hulpmiddelen en innovaties binnen orthopedie op de standen van tientallen gerenommeerde bedrijven uit de sector.

Iedereen is welkom. Vakmensen, studiekiezers, nieuwsgierigen … kunnen komen luisteren naar deskundige sprekers over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen en innovaties in orthopedie.

Als afsluiter van de beurs licht voormalig triatleet en keynotespreker Marc Herremans zijn visie op de toekomst van orthopedie toe.

Ook de pers is van harte uitgenodigd op dit event.

Programma & praktische info

De beurs vindt plaats op vrijdag 24 maart van 14 tot 19 u.

Adres: Thomas More Campus ​ Geel – Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Plenaire lezingen:

  • 14.30 u. - Elien Allaert: oud-studente en fervente zitski-gebruiker
  • 15.30 u. - Tim Celen: paralympisch wielrenner (gesteund door Sport Vlaanderen, Paralympic Team Belgium en G-Sport Vlaanderen)
  • 17.30 u. - Marc Herremans: over de toekomst van orthopedie en wat orthopedie voor hem betekent.

Meer info en alle sprekers op https://www.thomasmore.be/agenda/orthofutureproof

Over de bacheloropleiding Orthopedie

Orthopedie is een professionele bacheloropleiding voor mensen die hun handigheid, creativiteit en technologische inzichten willen inzetten om andere mensen te helpen. Het is een unieke opleiding die in Vlaanderen enkel gevolgd kan worden bij Thomas More in Geel en die bovendien erkend is door de International Society for Prosthetics and Orthotics (ISPO).

Orthopedie combineert een praktijkgerichte opleiding met theorie over het menselijke lichaam, met een extra focus op alles wat mis kan gaan in het bewegingsapparaat van de mens. Want dat wordt later het beroep van onze studenten: mensen met een beperking verder helpen in hun beweging. Van de sporter die beter wil presteren tot de oudere man die dagelijks zijn wandeling wil blijven maken.

www.thomasmore.be/ba-ortho

Contactpersonen

Helga Vertommen: opleidingsmanager Orthopedie – helga.vertommen@thomasmore.be – 014 56 23 10

Liesbet Diestelmans: docent verantwoordelijk voor de beurs #orthofutureproof – liesbet.diestelmans@thomasmore.be – 0494 17 76 68

Carl Foulon: unit manager Gezondheid & Welzijn Thomas More Geel – carl.foulon@thomasmore.be – 0492 15 71 46

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.