Nieuwe postgraduaten verzekeren specialisatie na bachelor Verpleegkunde of Vroedkunde

Nieuwe postgraduaten verzekeren specialisatie na bachelor Verpleegkunde of Vroedkunde

Bachelor-na-bacheloropleidingen maken plaats voor flexibele vorming op maat van de professional

Gespecialiseerde verpleegkundigen maakten tijdens de coronacrisis het verschil in de ziekenhuizen en de woonzorgcentra. Niet alleen op spoed en intensive care, maar in diverse zorgdomeinen stuurden referentieverpleegkundigen hun collega's aan. Zo leverden ze een belangrijke bijdrage aan het beheersbaar houden van de crisis.

Uitgerekend nu stopt de financiering van de bachelor-na-bacheloropleidingen, een rechtstreeks gevolg van de invoering van het vierde bachelorjaar in de opleiding Verpleegkunde.

De Thomas More-hogeschool heeft alles in het werk gesteld om de banaba's te vervangen door flexibele én betaalbare postgraduaten op maat van afgestudeerde bachelors Verpleeg- of Vroedkunde die zich nog verder willen bekwamen.

Heb je een dus bachelordiploma Verpleegkunde of Vroedkunde op zak? Wil jij de competenties verwerven om als gespecialiseerde verpleegkundige/vroedvrouw aan de slag te gaan? Dan staan Thomas More klaar voor jou, met een NIEUW aanbod postgraduaten. Je vindt ze op https://www.thomasmore.be/opleidingen/postgraduaat

  • Kritische Zorgen
  • Kritische Zorgen: Klinische Integratie
  • Neonatologie
  • Gespecialiseerde Verpleegkundige in de Chronische en Intensieve Zorg voor Kinderen
  • Geestelijke Gezondheidszorg voor Kinderen en Jongeren
  • Geestelijke Gezondheidszorg voor Volwassenen en Ouderen
  • Psychosociale Aspecten en Geestelijke Gezondheidszorg voor het Kind
  • Evidence Based Werken in de Geestelijke Gezondheidszorg
  • Seksuele Gezondheid 

Combineer postgraduaten om als verpleegkundige in aanmerking te komen voor de bijzondere beroepstitel.

Bekijk ons volledig vormingsaanbod via:

www.thomasmore.be/morecare

 

 

 

Campussen Mechelen Campus Turnhout Campus Lier
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.