Nog één week voor de grootste l.o.-test van Vlaanderen

Nog één week voor de grootste l.o.-test van Vlaanderen

20 oktober - Sportopleidingen Thomas More sturen DJ HANZ naar Sint-Victor in Turnhout

Op donderdag 20 oktober speelt DJ HANZ een set op de speelplaats van Sint-Victor in Turnhout. Het optreden is de prijs voor een wedstrijdje uitgeschreven door de sportopleidingen van de Thomas More-hogeschool die over exact één week op 27 oktober in Turnhout 'Runner's High' organiseren. Met 3.500 joggende en hardlopende leerlingen uit de derde graad van het secundair onderwijs wordt dat de grootste l.o.-test van Vlaanderen, een groots opgezette en unieke organisatie. De dj-set kadert in het voortraject van het evenement.

'Het was de bedoeling om wat reclame te maken voor Runner's High', zegt Yves Hellemans die de organiserende studenten begeleidt. 'De origineelste foto van de deelnemers bij de banner van ons evenement won het pleit en dat was de foto van Sint-Victor. Runner's High is een initiatief van de sportopleidingen van Thomas More in Turnhout. Het is helemaal georganiseerd door de studenten en het wordt een soort toffe l.o.-test in festivalvorm die ook minder sportieve leerlingen moet kunnen motiveren om hun beste beentje voor te zetten.'

'Het voortraject dat de studenten hebben uitgedokterd, is ook een echte sportieve voorbereiding om de deelnemende leerlingen op een verantwoorde manier klaar te stomen voor hun prestatie met aangepaste trainingsschema's en tips en tricks die de leerkrachten lichamelijke opvoeding in hun lessen kunnen toepassen.'

Praktisch

Kick-off Runner's High
DJ HANZ op de speelplaats van Sint-Victor Turnhout
​Kasteelplein 20, 2300 Turnhout

Donderdag 20 oktober, 12.20 - 13.10 uur

www.runnershighschool.be

Contactpersoon

Yves Hellemans – 0498 12 02 21

 

 

Campus Turnhout
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.