Online infoavond voor late beslissers

Online infoavond voor late beslissers

Woensdag 2 september van 18 tot 21 uur

Ook de laatste opencampusdag van Thomas More is een online editie met virtuele beursstanden. Docenten van alle campussen en opleidingen geven op woensdag 2 september tussen 18 en 21 uur infosessies en beantwoorden graag alle vragen. Ook inschrijven kan volledig online. Studiekiezers die ​ de campus in het echt willen zien, kunnen nog altijd een van de succesvolle opleidingstoers boeken. Dat zijn kleinschalige campusbezoekjes met tekst en uitleg over de gewenste opleiding.

De laatste opencampusdag van het academiejaar is er traditioneel eentje voor late beslissers of voor studiekiezers die nog met een paar prangende vragen zitten. Dat zal ook dit jaar niet anders zijn, alleen is ook deze editie nog online en dus volledig coronaproof. Voor elke opleiding is er een mooie virtuele beursstand met info over de opleiding, online brochures, video’s en live infosessies met docenten die uitleg geven en vragen beantwoorden. Registreren voor de infoavond kan via www.thomasmorelive.be.

De hogeschool vond het niet aangewezen om deze infoavond al op de campussen te organiseren, ook omdat de studiekiezers in de voorbije periode massaal hun weg vonden naar de kleinschalige en veilige opleidingstoers. Voor deze campusbezoekjes met maximum 10 deelnemers en ervaren gids noteerde Thomas More tot dusver al bijna 3.000 inschrijvingen en er zijn nog rondleidingen gepland tot net voor de start van het academiejaar op 21 september.

Wie nog een opleidingstoer wil boeken, vindt het aanbod op www.thomasmore.be/kom-eens-kijken.

 Meer informatie

Veerle Heyvaert
Veerle Heyvaert Algemeen woordvoerder

 

 

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.