Online Opencampusdag

Online Opencampusdag

Zaterdag 25 april van 10 tot 17 uur

De geplande Opencampusdag op de campussen van de Thomas More-hogeschool van nu zaterdag 25 april wordt vervangen door een online-editie. Docenten en studenten van alle campussen en opleidingen zitten tussen 10 en 17 uur klaar om vragen te beantwoorden via infosessies en via de chat.

Voor elke opleiding is er een heuse mooie virtuele beursstand gebouwd met info over de opleiding, met een chatfunctie, brochures die online kunnen gelezen en gedownload worden, video’s die kunnen bekeken en infosessies die kunnen gevolgd worden. Al meer dan 2.000 belangstellenden hebben zich ingeschreven voor de Online Opencampusdag.

Vanaf vrijdag 24 april om 14 uur wordt de beurs volledig opengesteld. Iedereen kan dan op de verschillende standen al eens een kijkje nemen. Zaterdag tussen 10 en 17 uur zijn de standen bemand en kunnen via de chat vragen gesteld worden.

Deelnemen aan de Online Opencampusdag kan via: www.thomasmore.be/25april

Meer informatie

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.