Opnieuw een fysieke jobbeurs op Campus Geel

Opnieuw een fysieke jobbeurs op Campus Geel

Studenten en bedrijven ontmoeten elkaar in de landbouwhal

Op woensdag 1 maart organiseren de Thomas More-hogeschool en de KU Leuven op Campus Geel hun jaarlijkse jobbeurs. Voor het eerst sinds 2020 gaat de beurs weer fysiek op de campus door. Er nemen meer dan 1.500 studenten en 203 bedrijven aan deel.

In de ​ voormiddag bereiden 25 sprekers ​ de studenten voor op de toekomst. Er staan o.a. infosessies op het programma over solliciteren, over de eerste stappen op de arbeidsmarkt, over verder studeren enz.

Van 13 tot 17 uur stellen 203 bedrijven uit diverse sectoren hun troeven voor op de beurs in de landbouwhal van Campus Geel. Hier kan de bedrijfswereld contacten leggen met de nieuwe lichting studenten van Thomas More en KU Leuven van Campus Geel.

Ook externe bezoekers zijn welkom.

Om 17 uur opent de onlinebeurs waar de deelnemende bedrijven en de studenten elkaar kunnen blijven ​ contacteren en waar men tot 30 september 2023 nieuwe vacatures kan delen.

Praktisch

Jobbeurs Campus Geel

wo. 1 maart 2023 - Campus Geel, Kleinhoefstraat 4, Geel

  • 11.30 - 13.00 uur: netwerklunch informanten
  • 13.00 tot 17.00 uur: jobbeurs in de landbouwhal
  • 17.00 uur: start onlinebeurs

Meer informatie

Toon Claes, campusmanager
​+ 32 468 07 74 23

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.