Paashaas legt eieren voor Geelse studenten in de tuin van kansarme kinderen

Paashaas legt eieren voor Geelse studenten in de tuin van kansarme kinderen

 

 

De voorbije jaren passeerde de paashaas met een grote lading chocolade op de Geelse campus van Thomas More en de KU Leuven. Het Geels Event Team had ook dit jaar de warme paasactie voorbereid en al 1.000 pakketjes paaseieren gekocht, de studenten keken uit naar de zoektocht. Het zal voor volgend jaar zijn. En dus dropt de paashaas al dat lekkers in de tuin van kansarme kinderen. Moeders voor Moeders uit Borgerhout en Actie MIN (Mensen in Nood)-Mol zijn heel blij dat ze in de voedselpakketten die ze deze week verdelen een pakketje paaseieren kunnen steken.

De warme paasactie voor studenten… 

Het Geels Event Team zorgt een paar keer per jaar voor de nodige animatie voor de studenten en personeelsleden van Thomas More en KU Leuven. De warme paasactie is er daar een van. De vrijdag voor de paasvakantie zitten er een massa Paashaas-kaartjes verstopt over heel de campus. Wie zo’n kaartje vindt, kan het op de agora inruilen voor een pakketje paaseieren. De gelukzak die de gouden paashaas vindt, gaat met een groot pakket naar huis. Altijd leuk om te zien hoe de studenten alles op de campus ondersteboven draaien op zoek naar een kaartje, zelfs op plaatsen waar ze anders zelden of nooit komen. Het zal niet voor dit jaar zijn.

….is nu voor Moeders voor Moeders en voor Actie MIN

En dus zocht het Geels Event Team een nieuwe bestemming voor de chocolade die al in februari besteld en gekocht was. Men moest niet lang zoeken. Bij Moeders voor moeders in Borgerhout en Actie MIN in Mol, zetten vrijwilligers zich in om kansarme mensen te ondersteunen. De chocolade die voor de Geelse studenten bestemd was, werd over deze twee organisaties verdeeld. De paaseieren kwamen wel niet uit de lucht gevallen, maar voor Moeders voor Moeders en Actie MIN zijn ze toch een geschenk uit de hemel. Zij kunnen deze week een paar honderd kinderen uit kansarme gezinnen een pakketje lekkere chocolade bezorgen.

Meer informatie

Ann Hannes
Ann Hannes Geels Event Team

In de pers

 

 

Campus Geel
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.