Print je eigen corona-handgrepen

Print je eigen corona-handgrepen

Docenten Ontwerp- en Productietechnologie ontwerpen en verspreiden de No Touch Tool

Het ontwerp van de No Touch Tool dateert al van de lockdown in maart en in april werden er al exemplaren bezorgd aan het Woonzorgcentum Den Olm in Bonheiden en aan KIH De Nayer. In september produceerden de 3D-printers van Campus De Nayer 250 exemplaren en elke student en docent van de campus kan vanaf dinsdag 13 oktober zijn gratis exemplaar afhalen. Mocht de vraag groter zijn, dan kan men in no time bijprinten.

Wie thuis zelf een 3D-printer heeft staan, kan via Thingiverse, een van de grootste databanken met 3D-printbestanden, de No Touch Tool downloaden via deze link: https://www.thingiverse.com/thing:4304119.

Meer informatie en illustratiemateriaal

Koen Geyskens
Koen Geyskens Docent Ontwerp- en Productietechnologie


Campus De Nayer
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.