Print je eigen corona-handgrepen

Print je eigen corona-handgrepen

Docenten Ontwerp- en Productietechnologie ontwerpen en verspreiden de No Touch Tool

De Covid-19 No Touch tool is een creatie van de docenten Ontwerp- en Productietechnologie van Campus De Nayer. De handige printbare handgrepen die je kan gebruiken om geen rechtstreeks contact te moeten maken met een deurklink, een winkelkarretje of een ander mogelijk besmet oppervlak, worden deze week op grote schaal verspreid op de campus.

Het ontwerp van de No Touch Tool dateert al van de lockdown in maart en in april werden er al exemplaren bezorgd aan het Woonzorgcentum Den Olm in Bonheiden en aan KIH De Nayer. In september produceerden de 3D-printers van Campus De Nayer 250 exemplaren en elke student en docent van de campus kan vanaf dinsdag 13 oktober zijn gratis exemplaar afhalen. Mocht de vraag groter zijn, dan kan men in no time bijprinten.

Wie thuis zelf een 3D-printer heeft staan, kan via Thingiverse, een van de grootste databanken met 3D-printbestanden, de No Touch Tool downloaden via deze link: https://www.thingiverse.com/thing:4304119.

Meer informatie en illustratiemateriaal

Koen Geyskens
Koen Geyskens Docent Ontwerp- en Productietechnologie


Campus De Nayer
Over Thomas More News

Met 42 professionele bacheloropleidingen, 18 graduaatsopleidingen en ruim 20.000 studenten in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent van de provincie Antwerpen. Thomas More is een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten. Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Thomas More News
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen