Projectmanagers van het postgraduaat PG21 werken het nieuwe interieur uit voor 2 projecten van de Warmste Week

Projectmanagers van het postgraduaat PG21 werken het nieuwe interieur uit voor 2 projecten van de Warmste Week

Filet Divers in Antwerpen

Een kansenhuis opgericht door Bond Zonder Naam met een ontmoetingsruimte, eerstelijnshulp met praktische zaken rond inburgering, sociale kruidenier, tweedehands kledingwinkel en allerhande workshopruimtes. Het gelijkvloers is dringend aan renovatie toe om kansarmen een waardige, inclusieve plek te geven waar ze echt kunnen thuiskomen. We beginnen volgende week aan het project, eind mei wordt de eerste fase opgeleverd.

https://www.filetdivers.be/nl/home

 

Villa Samson in Brussel

Villa Samson bestaat 5 jaar. Dat vieren ze voor een groot gedeelte met een nieuw interieur. Villa Samson verzacht het leed van chronische en /of terminale patiënten van het UZ in Brussel door hen in contact te brengen met (hun) huisdieren. Ze willen met de steun van de Warmste Week ook zorgen voor noodopvang van dieren vanmensen die in kansarmoede zitten en niet langer voor hun huisdier kunnen zorgen.

De eerste lichting van het postgraduaat PG21 startte vorig academiejaar met het voorontwerp, de huidige lichting detailleerde dit en zorgt voor de ondersteuning bij het selecteren en aansturen van uitvoerders.

https://www.uzbrusselfoundation.be/nl/onze-projecten/villa-samson

 

 

 

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.