Run like a teacher

Run like a teacher

Studenten lerarenopleiding lopen samen voor vzw De Keeting, do. 23 juni, 11-13 uur, Kruidtuinpark

Op donderdag 23 juni strikken studenten en docenten van de bachelor Leraar Secundair Onderwijs van Thomas More in Mechelen de veters van hun loopschoenen voor de derde editie van Run like a teacher, een hartverwarmende sponsorloop in het Kruidtuinpark. Na de eerste twee succesvolle edities in december 2018 en 2019 gooide corona roet in het eten, maar dit jaar kan het weer. Iedereen mag deelnemen - ook als je geen student of medewerker bent - en rondjes laten sponsoren voor het goede doel. Muzikale ondersteuning voor en door studenten, en voor de supporters tentjes met snacks en drank langs het parcours maken er een gezellige en leuke happening van. De opbrengst gaat naar VZW De Keeting, een Mechelse organisatie waar armen het woord nemen.

Lopers kunnen alleen of in een team van vijf sportievelingen deelnemen. Er zijn toffe prijzen voor de leukst verklede deelnemer(s) en de loper met de meeste kilometers op de teller. Runnerslab sponsort met een heuse startboog. Het event is een krachtige samenwerking tussen docenten, Stuvo - de dienst Studentenvoorzieningen - ​ en de studentenraad. ​ Het belooft een gezellige drukte te worden in het Kruidtuinpark. 'Run like a teacher' is een initiatief van de lerarenopleiding, die haar vaste stek heeft op Campus Kruidtuin vlakbij het park.

Praktisch

Run like a teacher: samen lopen voor vzw De Keeting

Mechelen | Kruidtuinpark

Donderdag 23 juni 2022 van 11 tot 13 uur

Inschrijven kan via de link op www.thomasmore.be/runlikeateacher of de dag zelf ter plaatse aan de kassa.

Meer info

Niomi Kelly, een van de docenten van de Lerarenopleiding staat u graag te woord
​+ 32 484 96 68 75

 

Campus Geel Campus Lier Onze studenten
Over Thomas More News

Met 42 professionele bacheloropleidingen, 18 graduaatsopleidingen en ruim 20.000 studenten in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent van de provincie Antwerpen. Thomas More is een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten. Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Thomas More News
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen