Run like a teacher

Run like a teacher

Studenten lerarenopleiding lopen samen voor vzw De Keeting, ma. 24 juni, 12-14 uur, Campus Kruidtuin van Thomas More.

Op maandag 24 juni trekt al voor de vijfde keer een sportief en gezellig loopevent door Campus Kruidtuin in Mechelen. Tijdens "Run like a teacher" lopen studenten en docenten het academiejaar van zich af.

Na vier edities in het Kruidtuinpark gaat de aftrap dit jaar door op Campus Kruidtuin, de thuisbasis van de lerarenopleidingen van Thomas More in Mechelen. Het wordt een “urban” parcours door de Mechelse lerarenopleiding, de Augustijnenstraat en de Lange Ridderstraat. Met muzikale ondersteuning voor en door studenten, en voor de supporters. Er zijn ook kraampjes met snacks en drank langs het parcours. ​ De opbrengst gaat naar VZW De Keeting, een Mechelse organisatie waar armen het woord nemen.

(Lees verder onder de foto)

Story image

Lopers kunnen alleen of in een team van sportievelingen deelnemen. Er zijn toffe prijzen voor de leukst verklede deelnemer(s), de grootste supportersgroep en de loper met de meeste kilometers op de teller. Sport Vlaanderen sponsort met o.a. een startboog en échte rugnummers. Het belooft een gezellige drukte te worden op Campus Kruidtuin. “Run like a teacher” is een initiatief van de Lerarenopleidingen uit Mechelen.


Praktisch

Run like a teacher: samen lopen voor vzw De Keeting

Mechelen | Campus Kruidtuin, Lange Riderstraat 44, Mechelen

Maandag 24 juni, 12-14 uur

Meer info

Niomi Kelly, een van de docenten van de Lerarenopleiding staat u graag te woord
+ 32 484 96 68 75

Campussen Mechelen
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.