Run like a teacher

Run like a teacher

Studenten lerarenopleiding lopen samen voor vzw De Keeting, ma. 26 juni, 12-14 uur, Kruidtuinpark

Op maandag 26 juni trekt een warm en verfrissend loopevent door het Kruidtuinpark in Mechelen. Tijdens "Run like a teacher" lopen meer dan 100 studenten en docenten van de Thomas More-hogeschool rondjes. Ze laten zich voor elke twee kilometer sponsoren voor het goede doel. Er loopt ook een heuse klas lagereschoolkinderen mee.

Muzikale ondersteuning voor en door studenten, en voor de supporters een markt met snacks en drank langs het parcours maken er een gezellige en leuke happening van. Er wordt ook een heuse workshop voorzien rond het zelf maken van een gezonde sportdrank. ​ De opbrengst gaat naar VZW De Keeting, een Mechelse organisatie waar armen het woord nemen.

(Lees verder onder de foto)

Story image

Lopers kunnen alleen of in een team van vijf sportievelingen deelnemen. Er zijn toffe prijzen voor de leukst verklede deelnemer(s) en de loper met de meeste kilometers op de teller. Sport Vlaanderen sponsort met o.a. een startboog en échte rugnummers. Het belooft een gezellige drukte te worden in het Kruidtuinpark. “Run like a teacher” is een initiatief van de Lerarenopleiding, die haar vaste stek heeft op Campus Kruidtuin vlakbij het park. ​


Praktisch

Run like a teacher: samen lopen voor vzw De Keeting

Mechelen | Kruidtuinpark

Maandag 26 juni, 12-14 uur

Meer info

Niomi Kelly, een van de docenten van de Lerarenopleiding staat u graag te woord
+ 32 484 96 68 75

Campussen Mechelen
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.