'Samenwerken met bedrijfsleven en onderwijs'

'Samenwerken met bedrijfsleven en onderwijs'

Minister Annelies Verlinden geeft gastcollege op Thomas More

Ze zou komen, in levende lijve, maar uiteindelijk kwam ze enkel digitaal wegens u weet wel ... Federaal minister van Binnenlandse Zaken, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing Annelies Verlinden sprak op 29 november op het more seminar 'Entrepreneurial passion in a digitalized Belgium' en brak een lans voor een nauwe samenwerking tussen politiek, bedrijfsleven en onderwijs, o.a. bij de ontwikkeling van het volledig online stemmen bij verkiezingen.

'The Corona crisis served as a catalysator for digitalization.'
​Minister Annelies Verlinden

More Seminars

De businessopleidingen van Thomas More in Mechelen organiseren op regelmatige basis seminaries voor het bedrijfsleven en studenten. Check hun agenda.

 

 

Campussen Mechelen
Over Thomas More News

Met 42 professionele bacheloropleidingen, 18 graduaatsopleidingen en ruim 20.000 studenten in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent van de provincie Antwerpen. Thomas More is een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten. Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Thomas More News
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen