Solidariteit in deze bijzondere tijd

Solidariteit in deze bijzondere tijd

Samen tegen corona

Mondmaskers, schorten, handschoenen en ontsmettingsalcohol uit onze labo's, maar ook webinars voor hulpverleners door collega's van Toegepaste Psychologie, warme oproepen tot engagement van de studenten Sociaal Werk, voedseldonaties door onze resto's, trainingsschema's van onze sportopleidingen en ludieke bingo's van IT-studenten ... Onze studenten, docenten en medewerkers geven wat ze kunnen in deze crisistijd. Niet in het minst de helden uit onze opleidingen Verpleeg- en Vroedkunde. Yes they care! Zij blijven, waar mogelijk en veilig (dus onder strikte voorzorgsmaatregelen), dapper stage lopen in ziekenhuizen en zorginstellingen om zo de druk op onze zorg mee op te vangen.

#wearemore
​Meer dan ooit.

Een greep uit de initiatieven:

 

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.