Stijn Coenen tekent samenwerkingsovereenkomsten met Japanse Universiteiten

Stijn Coenen tekent samenwerkingsovereenkomsten met Japanse Universiteiten

Tijdens de Belgische economische handelsmissie in Japan.

Met 575 deelnemers is op dit moment de grootste Belgische economische missie naar Japan ooit bezig. Prinses Astrid leidt de delegatie. Naast de ministeriële aanwezigen zijn er ook vertegenwoordigers van toonaangevende Belgische bedrijven, universiteiten en van Thomas More.

Stijn Coenen ondertekent als Algemeen Directeur van Thomas More-hogeschool samenwerkingsovereenkomsten met Doshisha University en Kyoto Sangyo University. Daarnaast brengt de Thomas More-delegatie een bezoek aan Tokyo University. Met Kyushu University in Fukuoka worden verkennende gesprekken opgestart.

Life Sciences en Decarbonation zijn twee focusthema’s van de missie. Hanne Govaers, unitmanager Life Sciences, en Wouter Lutin, unitmanager Technologie, vertegenwoordigen Thomas More tijdens die congressen.

Onze nationale trots, bier en frieten, mag ook niet ontbreken. Tijdens de opening van het Belgian Beer Weekend ontmoet de Thomas More-delegatie Japanse partners én alumni die aan het werk zijn in het land.


Stijn Coenen algemeen directeur, Thomas More-hogeschool

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.