Studenten business Thomas More zoeken bedrijven voor real-life-projecten

Studenten business Thomas More zoeken bedrijven voor real-life-projecten

De laatstejaarsstudenten bachelor Businessopleidingen van Thomas More zijn op zoek naar bedrijven waarvoor ze dit najaar kunnen werken aan real-life-projecten. In het vak ‘Expert Lab/Practice Entreprise’ nemen ze een idee of een project van bedrijven of organisaties onder de loep: een frisse kijk op de zaken.

Het is de bedoeling van 'Expert Lab/Practice Entreprise' dat de businessstudenten voeling krijgen met het échte werk: bedrijfsexpertise, professioneel contact met opdrachtgevers, projectmanagement, deadlines en overleg.  Ze werken toe naar een kwalitatief resultaat binnen een duidelijk afgelijnd project. Het resultaat is een win-win voor alle partijen!

De projecten kunnen uit diverse sectoren komen, zowel nationale als internationale bedrijven, KMO’s, lokale middenstand, starters en VZW’s.  De studenten staan open voor zowel profit als non-profitorganisaties.

Wekelijkse inzet gedurende drie maanden

De projecten lopen gedurende drie maanden, van 18 september tot 21 december 2023. Het studententeam werkt enkele uren per week aan het project, begeleid door ervaren coaches. Als opdrachtgever ben je in deze periode regelmatig bereikbaar en ondersteun je de studenten met jouw knowhow, advies en feedback.

Concreet zijn de studenten op zoek naar multidisciplinaire businessopdrachten waarbij 2 of meer van onze specialisaties gecombineerd worden: Business – Ondernemen - Management - Financiën – Immobiliën - Verzekeringen - Accountancy – Fiscaliteit - Communicatie - Human Resources – Marketing – Health Care - Supply Chain - Retail.

De afgelopen jaren deden al heel wat bedrijven beroep op de hulp van de studenten. Meer dan 800 studenten gingen in het verleden die uitdaging al aan om projecten succesvol af te ronden.

Bijvoorbeeld een exportplan voor een lokale KMO, een nieuwe productlijn uitwerken voor de lokale en exportmarkt, een businessplan voor een startup, een doelgroepanalyse en activiteitenontwikkeling voor een zorgboerderij, een plan en/of event voor fondsenwerving, boosten van naambekendheid via social media en andere kanalen,….

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje voor 1 juni 2023 naar:

 

 

 

Campussen Mechelen Campus Geel Onze studenten
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.