Studenten business Thomas More zoeken bedrijven voor real-life-projecten

Studenten business Thomas More zoeken bedrijven voor real-life-projecten

De laatstejaarsstudenten bachelor Bedrijfsmanagement en Organisatie & Management van Thomas More zijn op zoek naar bedrijven waarvoor ze dit najaar kunnen werken aan real-life-projecten. In het vak ‘Expert Lab’ nemen ze een idee of een project van bedrijven of organisaties onder de loep: een frisse kijk op de zaken.

Het is de bedoeling van 'Expert Lab' dat de businessstudenten voeling krijgen met het échte werk: bedrijfsexpertise, professioneel contact met opdrachtgevers, projectmanagement, deadlines en overleg.  Ze werken toe naar een kwalitatief resultaat binnen een duidelijk afgelijnd project. Het resultaat is een win-win voor alle partijen!

De projecten kunnen uit diverse sectoren komen, zowel nationale als internationale bedrijven, KMO’s, lokale middenstand, partners in education, starters en VZW’s.  De studenten staan open voor zowel profit als non-profitorganisaties.

Drie maanden

De projecten lopen gedurende drie maanden, van 20 september  tot 20 december 2021. Het studententeam werkt enkele uren per week vanuit de school of vanop de bedrijfslocatie aan het project, begeleid door ervaren coaches. Als opdrachtgever ben je in deze periode regelmatig bereikbaar en ondersteun je de studenten met jouw knowhow, advies en feedback.

Concreet zijn de studenten op zoek naar multidisciplinaire businessopdrachten waarbij 2 of meer van onze specialisaties gecombineerd worden: Accountancy - Fiscaliteit, Business & Ondernemen, Communicatiemanagement, Eventmanagement, Financiën & Verzekeringen, Human Resources, Marketing, Rechtspraktijk, Supply Chain Management  en/of Retailmanagement .

Bijvoorbeeld een haalbaarheidsonderzoek naar het gebruik van elektrische fietsen als alternatief vervoermiddel bij een internationaal bedrijf, of een communicatie en/of businessplan uitwerken voor een rookvrij bedrijf, een nieuwe productlijn uitwerken voor de lokale en exportmarkt, of een financieel, commercieel en rechtsgeldig kader uitwerken van een lokale sociale accelerator. Het aantal mogelijkheden is enorm.

De afgelopen jaren deden al heel wat bedrijven beroep op de hulp van de studenten. Meer dan 400 studenten gingen in het verleden die uitdaging al aan om dergelijke projecten succesvol af te ronden.

Geïnteresseerd? Contacteer dan voor 25 juni 2021:

 

 

 

Campus Geel
Over Thomas More News

Met 42 professionele bacheloropleidingen, 18 graduaatsopleidingen en ruim 20.000 studenten in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent van de provincie Antwerpen. Thomas More is een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten. Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Thomas More News
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen