Studenten Thomas More kapen hoofdprijs autocarsector weg

Studenten Thomas More kapen hoofdprijs autocarsector weg

Yanne, Elias en Merel creëren droomreis

Yanne Bots, Elias De Bruyn en Merel Dubois, tweedejaars Toerisme en Recreatiemanagement zijn twee keer in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse wedstrijd van de BAAV, ​ de Vlaamse autocarsector. Met hun originele autocarreis 'Adfemture' en hun 'uitzonderlijke visie' ​ tekenden ze niet alleen voor ​ de beste autocarreis vanuit Thomas More. Ze wonnen ook de overkoepelende prijs voor de vijf deelnemende hogescholen. 

Zoals elk jaar nemen studenten uit het tweede bachelorjaar Toerisme en Recreatiemanagement van Thomas More deel aan de wedstrijd van de Vlaamse autocarristen van de BAAV met de bedoeling om een frisse blik te werpen op de autocarreizen en met vernieuwende ideeën te komen.  

Yanne Bots, Elias De Bruyn en Merel Dubois staken de creatieve reis 'Adfemture' in elkaar hebben, speciaal voor vrouwelijke ondernemers. Hiervoor werkten zij samen met Lindencars uit Rotselaar. Hun originele concept maakte veel indruk op de wedstrijdjury en ze gingen dan ook aan de haal met ​ de hoofdprijs.

Deze reis is van zo’n uitzonderlijke kwaliteit dat de studenten waarschijnlijk de kans gaan krijgen om hem de commercialiseren. Zoals BAAV-secretaris Jan Deman het verwoordde: 'Vanaf pagina 1 was de jury echt zwaar onder de indruk van de topkwaliteit van dit dossier, de originaliteit, de weloverwogen keuzes die de studenten hebben gemaakt … Overal is over nagedacht, wat geresulteerd heeft in een topprogramma.' 

Meer informatie

Griet Troukens, opleidingsmanager

+32 (0)495 29 11 12 

 

 

Campussen Mechelen
Over Thomas More News

Met 42 professionele bacheloropleidingen, 18 graduaatsopleidingen en ruim 20.000 studenten in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent van de provincie Antwerpen. Thomas More is een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten. Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Thomas More News
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen