Thomas More gaat voor ROEM!

Thomas More gaat voor ROEM!

Zinderende show om studenten en medewerkers een hart onder de riem te steken

Om het einde van de examens in deze stressvolle tijden te vieren en het tweede semester met een vrolijke en hoopvolle noot in te zetten, organiseert Thomas More op donderdag 18 februari een spetterende online show op alle campussen met bijdragen en optredens van o.a. Regi, Discobaar A Moeder, comedian Erhan Demirci, journalist Luc Haekens, veldrijder Toon Aerts, Gouden Schoen Tine De Caigny en vele anderen. Roos Van Acker praat in de studio alles aan elkaar. Een beetje troost, warmte en gewoon fun in deze moeilijke dagen.

De voorbije maanden vroegen de coronamaatregelen een serieuze inspanning van zowel studenten als medewerkers. Ze hebben net een zware blok- en examenperiode achter de rug en niet direct een uitlaatklep om stoom af te laten. Met de organisatie van het event ROEM op donderdag 18 februari wil de Thomas More-hogeschool alle studenten en medewerkers een hart onder de riem steken en hen laten voelen dat ze niet alleen zijn.

Entertainment op elke campus

Het concept is eenvoudig: Roos Van Acker presenteert vanuit de TV-studio op de mediacampus in Mechelen een entertainende show met bekende gezichten op elke campus. Zo komt er op de sportcampus in Turnhout hoog bezoek uit de sportwereld. Veldrijder én alumnus Toon Aerts, Gouden Schoen Tine De Caigny en enkele freerunners leggen er een parcours af. In Mechelen komt niemand minder dan Regi ‘de handjes los schudden’. Op de campus in Geel mogen de studenten zich verwachten aan Discobaar A Moeder met de meest gedraaide nummers én aangepaste bindteksten. Amusement verzekerd! In Vorselaar stijgt de temperatuur bij het zien van een groots vuurspektakel en in Lier komt stand-upcomedian Erhan Demirci op de lachspieren werken. Campus De Nayer ontvangt journalist Luc Haekens, befaamd om zijn sarcastische interviews. En tot slot treedt in Antwerpen het jonge talent van The Lighthouse op, bekend uit de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Dit alles met het doel om ‘MORE’ voor studenten en docenten te doen en hen het gevoel te geven even terug op de campus te zijn. 

Naast de optredens van deze artiesten ontvangt Roos Van Acker nog tal van andere gasten in de studio. Studentenverenigingen en -raden, docenten, (internationale) studenten en campusmedewerkers brengen hun verhaal of delen een persoonlijke ervaring.  

Regi aan het werk op Campus Kruidtuin

ROEM-café 

Na de liveshow kan iedereen het online ROEM-café bezoeken en napraten met een date naar keuze. Iedereen krijgt de kans zijn hart te luchten, vragen te stellen of gewoon een nieuw gezicht te leren kennen.  

Partypakket 

Tot slot deelt Thomas More ook prijzen uit: de eerste 1000 studenten die zich registreren voor ROEM winnen een partypakket vol met toffe gadgets. 

'Hopelijk genieten de studenten en personeelsleden van Thomas More van dit aanbod om te ontspannen, hun batterijen op te laden zodat ze de pandemie, hun studies en het werk even vergeten!', zegt Lieselotte Heymans van de dienst Studentenvoorzieningen die het event mee organiseert.

--------------------------------------------------------------------------

(Niet voor publicatie)

ROEM do. 18 februari, 20 uur

Wil je graag een kijkje nemen tijdens de uitzending? Registreer via: https://events.conversationstarter.net/e/en-stdntspddttm  

 

Teaser:

16 februari.mp4 48 MB

 

 

 MEER INFORMATIE

Lieselotte Heymans
Lieselotte Heymans Diensthoofd Studentenvoorzieningen, Thomas More
Lien Baeyens
Lien Baeyens Studentenvoorzieningen, Thomas More

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.