Thomas More lanceert SPARK

Thomas More lanceert SPARK

Provoking student entrepreneurship

SPARK: ondernemend studeren en studerend ondernemen

SPARK is de gloednieuwe ondernemershub van Thomas More in de regio Mechelen-Antwerpen. We zijn er voor alle studenten, want je hoeft geen ondernemer te zijn om ondernemend in het leven te staan. SPARK wil iedereen inspirerenondernemingszin prikkelen, en actief ondernemerschap ontwikkelen en ondersteunen. De vonk, de vlam en het vuur.

Wat hebben we te bieden?

Inspirerende events en infosessies, een netwerk van ankerfiguren binnen de opleidingen, juridisch en financieel advies, een nieuw postgraduaat Entrepreneurship, en nog veel meer!

  • Heb je al een eigen onderneming die je wil uitbouwen maar wordt het lastig om je studies te combineren met de zaak? SPARK ondersteunt je waar nodig. 
  • Heb je een (brandend) idee voor een onderneming? SPARK helpt je op weg! 
  • Heb je geen flauw idee hoe of wat, maar wil je de ondernemer in jezelf ontdekken? SPARK zal je inspireren.

Neem snel een kijkje op de nieuwe website voor meer informatie en volg SPARK op Facebook!

Studeer je in Geel, Lier, Turnhout, of Vorselaar? Dan kan je terecht bij ICE Cube.

Logo Spark
Logo Spark

 

Campussen Mechelen Campussen Antwerpen Campus De Nayer
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.