Thomas More peilt naar de impact van corona op uw vakantieplannen

Thomas More peilt naar de impact van corona op uw vakantieplannen

De toeristische sector wordt zwaar getroffen door de coronamaatregelen. Niemand trekt erop uit of gaat op reis. Hoelang dit nog duurt blijft koffiedik kijken. Onderzoekers van de Thomas More-hogeschool lanceren nu een enquête die peilt naar de impact van corona op uw vrijetijdsbesteding en vakantieplannen. De enquête invullen duurt maar vijf minuten.

De onderzoekers willen de resultaten bundelen om de lokale spelers in het Belgische binnenlands toerisme te begeleiden en gericht te adviseren. Zo kunnen ondernemers in de vrijetijdssector zich zo goed mogelijk voorbereiden op het moment dat we ons allemaal wat vrijer kunnen bewegen en hun aanbod aan de wensen van de Vlaming aanpassen.

De enquête vind je hier.

Meer informatie

Katrijn Leemans
Katrijn Leemans Communicatiemedewerker Onderzoek & dienstverlening

 

Campussen Mechelen
Over Thomas More News

Met 42 professionele bacheloropleidingen, 18 graduaatsopleidingen en ruim 20.000 studenten in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent van de provincie Antwerpen. Thomas More is een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten. Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Thomas More News
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen