Thomas More peilt naar de impact van corona op uw vakantieplannen

Thomas More peilt naar de impact van corona op uw vakantieplannen

De toeristische sector wordt zwaar getroffen door de coronamaatregelen. Niemand trekt erop uit of gaat op reis. Hoelang dit nog duurt blijft koffiedik kijken. Onderzoekers van de Thomas More-hogeschool lanceren nu een enquête die peilt naar de impact van corona op uw vrijetijdsbesteding en vakantieplannen. De enquête invullen duurt maar vijf minuten.

De onderzoekers willen de resultaten bundelen om de lokale spelers in het Belgische binnenlands toerisme te begeleiden en gericht te adviseren. Zo kunnen ondernemers in de vrijetijdssector zich zo goed mogelijk voorbereiden op het moment dat we ons allemaal wat vrijer kunnen bewegen en hun aanbod aan de wensen van de Vlaming aanpassen.

De enquête vind je hier.

Meer informatie

Katrijn Leemans
Katrijn Leemans Communicatiemedewerker Onderzoek & dienstverlening

 

Campussen Mechelen
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.