Thomas More reikt innovatieprijzen uit

Winnaars More ICE Awards bekend op donderdag 12 mei

De Thomas More-hogeschool heeft zijn eigen prijzen voor ondernemende, creatieve en vernieuwende projecten. Studenten en medewerkers uit alle opleidingen en expertisecentra van Thomas More konden projecten indienen die pasten binnen één van de drie categorieën waarop ondernemingshub ICE Cube van de hogeschool zich profileert: innovatie, creativiteit en ondernemerschap. De hogeschool selecteerde drie finalisten uit elke categorie. Negen teams dus die op donderdag 12 mei hun project komen pitchen voor een externe jury.

Thomas More draagt innovatie, ondernemingszin en creativiteit hoog in het vaandel. De wedstrijd van ICE Cube selecteerde uit alle deelnemers 9 teams die op 12 mei naar de hoofdprijs dingen.

Het event kan live gevolgd worden, maar ook via livestream. De externe jury bestaat uit directeur Innovatie en Internationalisering Sofie Mols, Ellen De weerdt van Manestarters, Niele Jossa van Broeikas en Haven en Koen Snoeckx van Moktamee. De winnaars krijgen een mooi prijzenpakket: 250 euro, advies op maat en een professionele video waarin het project en de opleiding centraal staan. En uiteraard een award.

De finalisten:

  • Ondernemerschap: Lancero - DSJ Design - Treatset Car Detailing,
  • Innovatie: Too-gather - Indivirtueel Klinisch Redeneren - Deepfake Detection
  • Creativiteit: Teach Future Proof - De Kleine Parade 2021 - CookieCrush

Praktisch

Finale pitches: donderdag 12 mei, 17 uur, Auditorium 2, Campus Geel of via de livestream.

Alle info over het event vind je terug via de projectwebsite

Contact

Kristien Denteneer
​+ 32 (0)472 99 49 66 

 

Campus Geel
Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.