Thomas More sluit semester af met speciale editie studentenradio

Thomas More sluit semester af met speciale editie studentenradio

Radio ROEM in het teken van De Warmste Week op donderdag 23 december

Na een succesvolle tournee langs de verschillende campussen van Thomas More, gaat studentenradio Radio ROEM op donderdag 23 december een laatste keer dit jaar in de ether. Van 10 tot 18 uur zorgen radiomakers van de banaba Toegepaste Audiovisuele Communicatie en de bachelor Journalistiek voor een dag van verbondenheid over alle campussen heen, live vanop Campus De Vest in Mechelen. Warme verhalen, muziek en nog veel meer in het teken van ‘kunnen zijn wie je bent’. ​​​​​​​

De studenten en het hogeschoolpersoneel hebben weer zwaar onder druk gestaan om het semester goed af te ronden, net als zovele anderen in de samenleving. Radio ROEM verzamelt tijdens een speciale slotshow de verhalen van studenten, medewerkers, ouders van ... Hoe hebben ze de kracht gevonden om die moeilijke periode door te komen? Hoe hebben ze elkaar gesteund en overeind gehouden?

De Thomas More-hogeschool heeft de boodschap van DWW omarmd en zich geout als 'warmste' hogeschool. 'Kunnen zijn wie je bent, geeft je de kracht om grenzen te verleggen', schreef algemeen directeur Stijn Coenen. 'Daarvan zie ik elke dag in onze hogeschool de mooiste voorbeelden: hoe studenten – en ook collega’s trouwens – net dankzij die comfortzone durven uitkomen voor wie ze zijn en net die stap verder willen én durven zetten, omdat ze zich aanvaard voelen door hun omgeving.'

Radio ROEM is warme, professioneel gemaakte radio, voor en door studenten. Een aanrader. Stem af op https://thomasmore.be/radioroem.

Praktisch

Radio ROEM Special Edition 'Kunnen zijn wie je bent'

Meer informatie

Tom Rumes
Tom Rumes Opleidingsverantwoordelijke Toegepaste Audiovisuele Communicatie

 

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.