Thomas More trapt en lacht tegen kanker

Thomas More trapt en lacht tegen kanker

Benefietavonden met o.a. Mike Verstraeten en Thomas Smith ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op woensdag 20 maart voetballen studenten van de Thomas More-hogeschool tegen hun eigen docenten. Daarnaast strijden ze ook tegen knallers van BV's waaronder ex-Rode Duivel Mike Verstraeten, stadionomroeper van de Rode Duivels Christophe Stienlet en doelvrouw van de Red Flames Futsal Kirsten Foucart. Ook op zaterdag 27 april zamelt Thomas More fondsen in voor Kom op tegen Kanker. Dan organiseert de hogeschool een comedy-avond. Thomas Smith is headliner.

Naar goede gewoonte zamelt Thomas More ook dit jaar geld in voor kankeronderzoek. De benefietavond van 20 maart start met een spannende voetbalmatch, waarbij teams van studenten en docenten tegen elkaar zullen strijden. Daarnaast zullen ook enkele Bekende Vlamingen, waaronder Christophe Stienlet (officiële stadionomroeper Rode Duivels), Mike Verstraeten (ex-Anderlecht, ex-KV Mechelen en ex-Rode Duivels) en Kirsten Foucart (Doelvrouw Red Flames Futsal) een stevig balletje stampen. Ze hopen te scoren tegen nationale en internationale studenten, maar ook tegen gasten en sponsors.

Een doelpunt voor hoop, een tackle tegen kanker

Na de inspanning volgt ontspanning. Dat kan die avond op de gezellige afterparty. De benen worden losgeschud op de tunes van o.a. het opkomend vrouwelijk DJ-duo NYA & CHRLY. Zij stonden eerder al op Tomorrowland, in de Carré en The Villa. De opbrengst van de benefietavond gaat integraal naar de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Ook dit jaar fietsen Thomas More-docenten mee tijdens het Hemelvaartweekend. Een thuismatch, want Mechelen host opnieuw het event. Quinten Hiel, docent en opleidingscoördinator Marketing en Automotive Management: 

"Samen met mijn collega's zet ik me in voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker, omdat we allemaal op de een of andere manier zijn geraakt door deze ziekte. In oktober heb ik zowel mijn opa als een collega verloren aan kanker. Voor hen en voor alle kankerpatiënten fietsen we mee, in de hoop een steentje bij te dragen aan de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte."

Comedy tegen kanker

Op zaterdag 27 april is er dan Comedy Tegen Kanker. Een avond gevuld met optredens van topcomedians waaronder Thomas Smith, MC Tom Cools en Sergej Lopouchanski. Zij staan klaar om het publiek te vermaken, te verrassen en vooral veel te laten lachen. Tussen de optredens zijn er versnaperingen en drankjes. Tickets kosten €15. Ook deze opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

 

PRAKTISCH VOETBAL

· Datum: woensdag 20 maart 2024

· Tijd: van 17.00 tot 23.00 uur

· Locatie: Thomas More-campus Kruidtuin, Lange Ridderstraat 44, 2800 Mechelen

Michelle Bellon Eventmanager Business Unit, Thomas More-hogeschool

PRAKTISCH COMEDY

· Datum: zaterdag 27 april 2024

· Aanvang show: 20.00 uur

· Locatie: Auditorium 1, Thomas More-campus Geel, Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Tiemen Thijssen Docent Energietechnologie, Thomas More-hogeschool
Story image

 

 

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.