Thomas More verwelkomt studenten feestelijk met festival Hellow Yellow

Thomas More verwelkomt studenten feestelijk met festival Hellow Yellow

Spetterend openingsfestival op donderdag 5 oktober

Het grasplein op de campus van Thomas More in Geel is donderdag even herschapen tot een festivalweide. Met het festival Hellow Yellow wil de hogeschool haar studenten na de zomervakantie weer feestelijk verwelkomen.

De stad Geel zal het geweten hebben: de studenten zijn terug. Het echte startschot daartoe is de derde editie van festival Hellow Yellow voor studenten en medewerkers van Thomas More en KU Leuven. "Ondertussen mogen we gerust spreken van een jaarlijkse traditie", vertelt diensthoofd studentenleven Lieselotte Heymans. "Het is altijd een groot succes. Je medestudenten leren kennen in een informele sfeer, da 's fijn."

Markske van de Kampioenen en heel veel chocomelk

De line-up kleurt heel erg studentikoos én Kempisch. Herentalsenaar Ronny Retro (ook bekend van Big Brother) komt na zijn opgemerkte passage op Tomorrowland langs in Geel voor een dj-set. Daarnaast komen ook dj's Karakals (MNM, Sunset Festival), Double-U (Highstreet, Tomorrowland, ...) en Partyshakerz (Laundry Day, Marktrock, ...) het best van zichzelf geven.

Eén van de headliners: Radio Hallo Discoshow aka DJ Marc Vertongen aka Markske van de Kampioenen. "Echt iets voor studenten dus. En als Markske komt, dan hoort daar natuurlijk veel chocomelk bij. Hoe en wat, dat blijft nog even een verrassing", lacht Lieselotte.

De organisatie is voor en door studenten. Lieselotte: "Thomas More kan rekenen op de vrijwillige hulp van de vele studentenverenigingen op de campus, en die van de studenten Eventmanagement die op deze manier waardevolle ervaring kunnen opdoen."

Steun aan lokale economie

Vanaf dit jaar werkt Thomas More ook samen met een Kempische start-up, de Yamas app. Hierdoor verlopen alle betalingen op het festival cashless én steunen de studenten ook de lokale bedrijven. Ook je ticket bestellen kan via deze app.

Zoveel meer dan een muziekfestival

Ben je student, docent of personeelslid van Thomas More of KU Leuven Geel? Dan kan je vanaf 13.30 uur ​ terecht op de festivalweide van Hellow Yellow, het grasplein aan de voorzijde van Campus Geel.

Hellow Yellow is zoveel meer dan een muziekfestival. Zo kunnen studenten het tegen elkaar opnemen in een teamrun met reuze stormbaan of samen dansen op de silent disco.

Hellow Yellow

  • Donderdag 5 oktober 2023
  • 13.30 – 23.00 uur
  • Adres: Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel, grasplein voor de campus.

Meer informatie

Lieselotte Heymans
Lieselotte Heymans Diensthoofd Studentenvoorzieningen, Thomas More

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.