Veilig de campus bekijken

Veilig de campus bekijken

Thomas More organiseert campusbezoeken in kleine groepen als aanvulling op online opencampusdag van 27 juni

Ook de volgende opencampusdag van Thomas More op zaterdag 27 juni zal er eentje zijn met virtuele beursstanden en ​ live informatiesessies. Voor een échte opencampusdag is het nog te vroeg. Om studiekiezers toch de kans te geven hun campus in het echt te zien, organiseert de hogeschool van 22 tot 26 juni en van 29 juni tot en met zaterdag 4 juli geleide campusbezoeken in groepjes van maximum tien, met tekst en uitleg én alle mogelijke veiligheidsmaatregelen.

Met 1.500 geregistreerde studiekiezers en 30.000 standbezoeken was de eerste online opencampus op 25 april zeker een succes, maar een online evenement kan de beleving van een echte opencampusdag natuurlijk niet vervangen.

'Nu het einde van het schooljaar nadert, merken we uit de vele contacten die we met studiekiezers hebben, onder andere via onze websitechat, dat de behoefte om de campus en de lokalen met eigen ogen te bekijken, heel groot is. En het is begrijpelijk dat je eerst wil zien waar je straks terechtkomt voor je een definitieve keuze maakt, ook als dat een lege ​ campus is' , zegt directeur communicatie, Veerle Heyvaert.

'Daarom organiseren onze opleidingen korte rondleidingen in groepjes van maximum 10 personen langs alle highlights van hun campus: auditoria, labo's en skillslabs, het leercentrum, het studentenrestaurant enz. Met tekst en uitleg en in alle veiligheid: met mondmasker, handgel en voldoende afstand. De studiekiezers kunnen één begeleider meebrengen, ma of pa, vriend of vriendin, al naargelang. Door het zo te organiseren hopen we zoveel mogelijk studiekiezers de kans te geven onze infrastructuur te bezichtigen en hopelijk toch ook iets op te snuiven van de sfeer op onze campussen.'

Studiekiezers kunnen hun campusbezoek reserveren via www.thomasmore.be/kom-eens-kijken.

Meer informatie

Veerle Heyvaert
Veerle Heyvaert Algemeen woordvoerder

 

 

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.