Vernieuwde leeromgeving voor 1.200 studenten

Vernieuwde leeromgeving voor 1.200 studenten

Feest en wereldrecordpoging bij businessopleidingen Thomas More Geel

Op donderdag 20 april openen de businessopleidingen van Thomas More op Campus Geel een gloednieuwe vleugel. Na een grondige renovatie kunnen de 1.200 businessstudenten in Geel in een hypermoderne, inspirerende leeromgeving terecht. 'Meer glas, meer licht en meer kleur', zegt unitmanager Sofie Peeters. We nodigen graag iedereen uit ​ op de feestelijke inhuldiging.'

De Thomas More-campus in Geel heeft een lange geschiedenis, waarin de handels- of de businessopleidingen – vandaag goed voor zo’n 1.200 studenten – een bijzondere plek innemen. 'Wij bieden maar liefst 20 verschillende opleidingstrajecten aan. Bachelors en graduaten én dit in alle mogelijke sectoren. De businessvleugel kreeg de afgelopen maanden een grondige renovatie. Meer glas, meer licht, meer kleur. Maar ook gezellige zithoekjes, ontspanningsruimtes, brainstormlokalen, ... Tijdens de feestelijke inhuldiging op 20 april nodigen we iedereen uit om een kijkje te nemen', aldus Sofie Peeters.

Wereldrecordpoging glas heffen

Als één van je opleidingen Eventmanagement is, kan je natuurlijk geen standaard-programma voorschotelen aan je bezoekers. Naast enkele workshops, een actie voor middelbare leerkrachten, en de feestelijke inhuldiging vindt er ook een wereldrecordpoging plaats. 'We hopen op een talrijke opkomst. Misschien zelfs genoeg om het wereldrecord ‘glas heffen’ te verbreken? Het record staat vandaag op 1.616 mensen die simultaan het glas heffen. Maar met of zonder wereldrecord: klinken doen we sowieso', aldus Sofie Peeters.

Mooie carrières

Van accountant tot logistiek medewerker of communicatiespecialist: de businessopleidingen van Thomas More campus Geel omvatten een unieke blend van toekomstgerichte afstudeerrichtingen. Aangevuld met straffe docenten, boeiende gastcolleges en uitdagende projecten. 'Uiteraard blijven we niet alleen binnen onze schoolmuren. Bedrijfsbezoeken, stages en internationale samenwerkingen staan ook op het programma. Kortom: wie hier studeert, is helemaal klaar voor de start van een mooie carrière. Dat bewijzen onze alumni', aldus Sofie.

Sterke partnerships

Thomas More campus Geel is vandaag de referentie voor alle businessopleidingen in de Kempen. 'Maar dat kunnen we niet alleen. We werken vandaag al samen met heel wat scholen, organisaties en bedrijven. Sterke partnerships die ons verrijken. We willen dit nog verder uitwerken. Van het maken van de juiste studiekeuze, het kneden en aanwerven van talent tot levenslang leren: de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar laat ons eerst van 20 april een groot feest maken', besluit Sofie.

Programma

  • 15u30: ontvangst
  • 16u00: workshops
  • 17u15: feestelijke inhuldiging
  • 17u30: wereldrecord glas heffen
  • 18u00: netwerkreceptie
  • 19u00: einde

Meer informatie

Sofie Peeters, unitmanager businessopleidingen

Thomas More campus Geel - Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Tel.: + 32 485 41 93 52 | E-mail: sofie.peeters@thomasmore.be

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.