WE ARE MORE: de show door en voor studenten!

Studenten Media en Entertainment Business produceren spektakel voor hun medestudenten

Dat studenten niet enkel en alleen online lessen volgen vanuit hun zetel bewijzen een dertigtal studenten Media en Entertainment Business (MEB) van Thomas More Mechelen. Ze bundelden hun krachten en sloegen hun (met handgel ingesmeerde) handen in elkaar. Het resultaat? WE ARE MORE, een wervelende online show met als doel medestudenten een virtueel hart onder de riem te steken in Coronatijd. De productie komt op 31 mei online op het YouTubekanaal ‘Media & Entertainment Business Thomas More’.

Story image

Spektakel verzekerd

WE ARE MORE is een eenmalige en gratis productie waarbij de student centraal staat. De show heeft een brede variatie aan thema’s. Met de reportages komen de zotste maar ook de ontroerendste verhalen aan het licht. Zo vertellen we de gekste kotverhalen, kijken we naar de talenten van de studenten aan de andere kant van de computer en werpen we een blik op het leven op Erasmus. Verder zit de show boordevol bedankjes, corona-confessions en niet te vergeten: positiviteit en liefde. De show start met een verrassend dansproject doorheen de stad Mechelen en sluit af met een muzikaal spektakel. Om een tipje van de sluier te lichten, dienen de trappen tussen campus De Ham en De Vest én de Kruidtuin alvast als podium voor de dansers. Ook het muzikale spektakel belooft een knaller te zijn. Met sterke vocals, gitaar, piano, cajon en saxofoon zullen ze ons betoveren met een knappe cover. Hierbij zijn ook de dansers en muzikale talenten allemaal studenten.

Waarom doen we dit?

Tijdens de lockdown zaten vele studenten thuis en zochten ze naar een creatieve uitlaatklep. Zo ook Christophe van Vloten, de bedenker van de show. 'Iedereen raakte uitgekeken op de vier muren van de kamer. Ook de nood aan positiviteit was hoog. Daarom was het tijd om de ‘MEB-power’ te verspreiden!', vertelt hij. Zo kwam hij op het idee om een online show te produceren. Al snel sloten andere studenten zich aan bij het project tot de teller op dertig medewerkers stond. WE ARE MORE is een initiatief door en voor studenten.

Op 31 mei verschijnt de show op het YouTubekanaal ‘Media & Entertainment Business Thomas More’. Kan je niet wachten tot 31 mei? Volg dan zeker het Instagramaccount van WE ARE MORE!

Meer informatie

Lore Borms, socials & communicatie, [email protected], +32 472 41 39 07

Eline De Becker, docent, [email protected], +32 495 99 41 92

Over Thomas More News

Met 42 professionele bacheloropleidingen, 18 graduaatsopleidingen en ruim 20.000 studenten in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent van de provincie Antwerpen. Thomas More is een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten. Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Thomas More News
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen