Weer een echte opencampusdag

Weer een echte opencampusdag

Thomas More zet op zaterdag 26 juni deuren open voor studiekiezers

Op 9 juni liet de Vlaamse Overheid weten dat activiteiten zoals proclamaties en infodagen weer 'on campus' kunnen doorgaan, op voorwaarde dat de bijbehorende veiligheidsprotocollen nageleefd worden. De Thomas More-hogeschool gooit op zaterdag 26 juni dan ook alle deuren (en ramen) open voor een echte opencampusdag. Studiekiezers zullen in alle veiligheid al hun vragen kunnen stellen, maar ook al wat van de sfeer, van het échte leven, kunnen opsnuiven.

De laatste 'fysieke' opencampusdag op Thomas More-hogeschool dateert al van september 2019. Die van maart 2020 werd in allerijl geschrapt en vervangen door een online versie omdat de coronacrisis net was uitgebroken. Sindsdien ging alle infodagen van de hogeschool online door.

Sfeer opsnuiven

'We zijn blij dat we de studiekiezers een infodag op de campus kunnen aanbieden', zegt woordvoerder Veerle Heyvaert. 'Veel mensen zitten daar echt op te wachten. Dat blijkt uit het hoge aantal aanmeldingen vooraf. Live infodagen op de campus zijn een vaste waarde in het hoger onderwijs, het voelt een beetje aan als thuiskomen.'

Snel inschrijven

Deze eerste opencampusdag die weer fysiek doorgaat, verloopt volgens de veiligheidsprotocollen die voorzien zijn voor het hoger onderwijs en de evenementsector. Daarom is het aantal bezoekers beperkt en schrijft men vooraf in voor een opleiding en een tijdsslot. Elke studiekiezer kan 1 andere persoon (ma, pa, vriend of vriendin, ...) ​ meebrengen. Alle bekende veiligheidsmaatregelen zoals mondmasker dragen en afstand houden blijven uiteraard van kracht.

Praktisch

Opencampusdag Thomas More alle campussen
Zaterdag 26 juni 2021, 9.30 - 17.00 uur
Inschrijven: ​ https://www.thomasmore.be/agenda/opencampusdag-za-26-juni-2021

Meer info

Veerle Heyvaert
Veerle Heyvaert Algemeen woordvoerder

 

 

 

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.