Weer echte opencampusdag zonder beperkingen

Weer echte opencampusdag zonder beperkingen

Zaterdag 12 maart, 10-16 uur, Opencampusdag Thomas More

Het mag weer en het kan weer. Op zaterdag 12 maart, tussen 10 en 16 uur, gooit de Thomas More-hogeschool de deuren van alle campussen wijd open voor ongeveer 2.000 studiekiezers die zich hebben geregistreerd voor een echte, fysieke Opencampusdag in real life.

Waar de meeste infomomenten in de voorbije twee jaren online doorgingen of met veel beperkingen, is deze opencampusdag bijna 'normaal'. Om de bezoekers wat te spreiden en grote drukte te vermijden, zijn er vier tijdssloten voorzien, maar verder zijn er geen beperkingen meer. Iedereen mag zijn ouders meebrengen of zijn lief. Een mondmasker dragen is niet langer verplicht, maar het mag wel natuurlijk.

De studiekiezers hoeven zich niet niet meer tevreden te stellen met een virtuele tour op de campus, maar kunnen meteen een kijkje nemen in de lokalen, ateliers en labo's waar ze straks terechtkomen als ze voor een van de 42 bachelor- of 18 graduaatsopleidingen of voor een banaba of postgraduaat van Thomas More kiezen.

Studiekiezers en compagnons zijn welkom op de vier campussen in Mechelen, de drie campussen in Antwerpen, op Campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver en op de campussen in Geel, Lier, Turnhout en Vorselaar. Momenteel zijn er bijna 2.000 studiekiezers geregistreerd, maar aanmelden kan tot het laatste moment en ook nog ter plaatse.

Meer informatie

www.thomasmore.be/kom-kennismaken

Contact

Walter Machielsen, persmedewerker
​+32 495 32 22 14

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.