Weer witblauw op Campus Geel

Weer witblauw op Campus Geel

Zondag 22 januari - prijskamp fokvee

Twee jaar lang stak corona er een stokje voor, maar nu zondag 22 januari 2023 vindt de prijskamp voor witblauw fokvee weer plaats in de landbouwhal van Thomas More op de campus in Geel. Iedereen is zondag welkom om de dieren te bewonderen. Ook de traditionele barbecue met biefstuk-friet staat weer op het programma.

De happening met het kwaliteitsvolle vleesveeras is een organisatie van de opleiding Agro- en Biotechnologie van Thomas More in samenwerking met de Witblauw Stamboekfokkers Antwerpen.

Tussen 10 en 16 uur zijn er doorlopend keuringen van witblauw vleesrunderen en de dieren worden de hele dag in de landbouwhal tentoongesteld.

Daarnaast kan het publiek in de gloednieuwe serre van de campus terecht voor een barbecue met uiteraard witblauw vlees op een Ofyr-vuur.

​Voor de kleinsten is er een springkasteel voorzien.

Programma

Witblauw prijskamp
​Zondag 22 januari 2023 - 10-16 uur

Landbouwhal Campus Geel
​Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Meer informatie

Hanne Govaers
​+32 472 29 81 41

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creëren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.