ZooMedia voor de Warmste Week in Mechelen

Live radio ten voordele van De Warmste Week šŸ”„

Op donderdag 22 december organiseren de studenten op De Ham een hartverwarmend slotevent voor De Warmste Week. ā€‹ Docenten en studenten maken de hele dag (van 10u tot 22u) live radio en organiseren heel wat originele activiteiten: een talentenshow, een gaming battle, een karaoke clash, Secret Santa grabbelton, playbackshow, wafelkraam,... Tijdens de slotshow wordt er in ā€‹ het Mediacafé bovendien heel wat lekkers verkocht voor het goede doel. De apotheose van de dag? Na 22u trekt iedereen samen naar de Planeet voor een heuse after-party!

Story image

 

Over Thomas More News

Hier gebeurt het. Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent.

Hier creƫren we impact. Met meer dan 250 gedreven onderzoekers in 9 expertisecentra staat Thomas More borg voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek met directe resultaten.

Wij zijn een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten.

Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.